HIER TE KOOP

Transparante rolgordijnen

geraffineerd mooi

Transparante rolgordijnen

geraffineerd mooi

523

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Transparante rolgordijnen, voor een zachte lichtinval

Het transparante rolgordijn is een functionele, betaalbare raamdecoratie. Die bovendien heel mooi combineert met overgordijnen. Zo breng je met deze multifunctionele raambekleding jouw interieur snel in de gewenste sfeer.

Coating voor extra bescherming

Dankzij een thermische coating die op de transparante rolgordijnen is aangebracht, werken deze ook nog eens warmtewerend. Wel zo prettig als je aan het werk bent of als je in een zonnige woonkamer zit. De vlamvertragende stoffen maken ze ook nog eens erg veilig terwijl door de vuilafstotende teflon coatinglaag reinigen vaak zelfs overbodig is.

Esthetische afwerking van rolgordijnen

De afwerking van rolgordijnen is heel divers. Zo kunnen verschillende soorten fraaie onderlatten erop aangebracht worden. Deze werken als een verzwaringsprofiel en zorgen ervoor dat het rolgordijn mooi strak hangt. Maar natuurlijk zijn ze ook esthetisch en geven extra allure aan het interieur. Deze onderlatten zijn er in verschillende vormen en kleuren zoals gestoffeerd ovaal maar ook in aluminium, grijs en wit. Of design plat en strak in meerdere kleuren, groot en robuust en zelfs in een houten afwerking.

Meer privacy en betere akoestiek met overgordijnen

Om toch ook voldoende privacy te kunnen krijgen of de akoestiek in een ruimte aangenamer te maken, kunnen de rolgordijnen gecombineerd worden met overgordijnen. Een slimme maar vooral ook mooie combinatie. Het geeft elk interieur wat meer warmte en sfeer, breekt de horizontale lijnen van het rolgordijn en kan een mooi contrast bieden als voor een afwijkende kleur of dessin wordt gekozen. En wil je net wat meer rust rondom het raam? Dan kies je natuurlijk een combinatie van bijpassende tinten. Met een heel ruim assortiment in stoffen, kleuren en dessins is dit allemaal mogelijk.

Op maat gemaakte transparante rolgordijnen

De transparante rolgordijnen worden op maat gemaakt volgens jouw wensen. Wil je ze elektrisch bedienbaar? In een cassette of met zijgeleiding? Het kan allemaal. Ga naar de specialist bij jou in de buurt en bespreek de vele opties in kleur, materiaal en afwerking. Met het deskundige advies vind je daar vast de raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon