HIER TE KOOP

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Transparante vouwgordijnen geven warmte en sfeer aan jouw interieur

Transparante vouwgordijnen zijn een bijzondere toevoeging aan elk interieur. Ze zorgen voor warmte en sfeer maar zijn ook heel functioneel. Wil je ze op ooghoogte hangen? Dan kan dat. Wil je ze combineren met een bijpassend gordijn? Ook mogelijk. En zoek je vouwgordijnen voor een raam in een serre of erker in een afwijkende vorm? Dan maken we ook dat voor je op maat. De keuze is aan jou, en om je daarbij te helpen kun je natuurlijk altijd terecht bij jouw lokale specialist.

Doorschijnend of blikdicht

Het verschil in weving, stofdikte en coating bepaalt hoe doorschijnend het vouwgordijn is. Wil je dat ze het licht mooi verzachten net als een vitrage, dan kies je voor de transparante vouwgordijnen. Een iets dikkere stof is de semi-transparante. Deze is blikdicht en houdt het licht tegen zonder dat het te donker wordt. Beide soorten stof geven ’s avonds geen privacy maar daarvoor combineer je ze met bijvoorbeeld verduisterende gordijnen. Zo creëer je zowel een mooie sfeer voor overdag en alle privacy voor ’s avonds.

Transparante vouwgordijnen op maat gemaakt

De transparante vouwgordijnen worden altijd op maat gemaakt. Ook voor lastige raampartijen met een serre of juist bij een erker. En bij kleine ramen net zo makkelijk als bij grote. Bij de afwerking kijken we ook altijd zorgvuldig naar de gekozen stof. Zo passen we de baleinen en garens aan de kleur aan. En kies je voor een doorlopend dessin? Dan worden ze aan de achterzijde met een lint opgestikt zodat het dessin niet wordt onderbroken.

Interieuradvies bij transparante vouwgordijnen

Is jouw interieur strak en modern of meer landelijk en warm? Voor elke smaak en voor elk type interieur hebben we prachtige stoffen om te verwerken in de vouwgordijnen zoals jij het wilt. Laat je eens inspireren door de vele mogelijkheden bij de specialist bij jou in de buurt. Maak een vrijblijvende afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en meubels kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij MrWoon