HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Duo rolgordijnen bij Floors & more

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst zien!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Met een duo rolgordijn kies je voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Duo-rolgordijnen voor de perfecte sfeer in huis

Met duo-rolgordijnen heb je unieke raamdecoratie die zowel mooi als praktisch is voor elke dag. Dit soort rolgordijnen bestaat uit zowel transparante als niet-transparante gordijnstoffen, waardoor je een mooi zacht licht in huis hebt en tegelijkertijd de privacy kunt behouden. Onze duo-rolgordijnen zijn van het kwaliteitsmerk Toppoint en zijn verkrijgbaar bij Floors & more in Utrecht.

Afwerking tot in de details

Bij elk duo-rolgordijn zijn er verschillende details waarmee we het kunnen afwerken tot jouw unieke raamdecoratie. Kies uit verschillende onderdelen in meerdere uitvoeringen, zoals een gelakt wit of geanodiseerd aluminium montageprofiel en cassette, zijkapjes in een kleur naar keuze en massief aluminium onderlatten in drie verschillende tinten.

Combineren voor extra sfeer

Combineer duo-rolgordijnen met gordijnen voor meer sfeer of betere isolatie in huis. Kies de kleur en stof die past bij jouw woonstijl of de sfeer die je in huis wilt hebben. Voor een moderne, strakke uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor dezelfde kleur of gordijnstof. Voor meer contrast zijn er talloze combinaties mogelijk. Raamdecoratie die goed past bij duo-rolgordijnen zijn overgordijnen of in-betweens. Bezoek onze woonwinkel op Woonboulevard Utrecht voor persoonlijk advies en inspiratie.

Gemakkelijke bediening

Naast handmatige bediening via metalen kettingen, kun je duo-rolgordijnen ook elektrisch bedienbaar laten maken. Open en sluit ze dan met een afstandsbediening of via een app op je telefoon. Bij Floors & more bieden wij deze installatieservice met ervaren vakmensen.

Vind ons op Woonboulevard Utrecht

Bij Floors & more op Woonboulevard Utrecht vind je de mooiste duo-rolgordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Wij zijn 7 dagen per week geopend en je kunt bij ons gratis parkeren. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk interieuradvies.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Advies op maat

Meetservice