HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick® bij Floors & more

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Iso Plissé® en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Floors & more, voelt goed.”

‘Het EasyClick® systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Iso Plissé®.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Strakke raamdecoratie monteren met EasyClick®

EasyClick® is een handig montagesysteem waarmee je raamdecoratie gemakkelijk en strak in het kozijn plaatst, zonder dat je hoeft te boren of schroeven! Met EasyClick® blijft elk kozijn mooi en hangt de raamdecoratie altijd goed en strak. EasyClick® kan geplaatst worden in houten, aluminium en kunststof kozijnen en is er voor plisségordijnen, Iso Plissé®gordijnen en jaloezieën. Bezoek onze woonwinkel Floors & more in Utrecht en ontdek dit handige systeem zelf.

Gemakkelijk te monteren

Zoals de naam al aangeeft, is het monteren van raamdecoratie met EasyClick® echt heel gemakkelijk. De bevestiging gaat met klittenband of magneetband, dat op de kozijnen geplakt wordt. Vervolgens wordt het aluminium frame er tegenaan geklikt. En eruit halen is net zo simpel; pak het vast met beide handen en je tilt het zo uit het kozijn. De raamdecoratie zit al in het frame waardoor je met slechts één beweging het hele raam vrijmaakt. Het frame zelf is stevig maar heel licht. Je kunt het dus eenvoudig tillen terwijl het mooi blijft. En de kozijnen blijven onbeschadigd.

Voordelen van EasyClick®

Het montagesysteem EasyClick® heeft veel voordelen. Allereerst is het een voordeel dat de kozijnen mooi blijven doordat je er niet in hoeft te boren of te schroeven. Maar ook is het handig dat dit frame zo universeel is; het past in vrijwel elk type kozijn en elk soort raam. Vooral bij draaikiepramen is dat heel prettig. Die ramen hebben smalle glaslijsten waar EasyClick® perfect in past. En staat het raam schuin omdat het bijvoorbeeld geopend is, dan blijft de raamdecoratie dankzij EasyClick® er altijd strak in zitten. De gordijnen of jaloezieën zullen dus niet los naar beneden bungelen. Verder is EasyClick® mooi af te stemmen op jouw interieur doordat het leverbaar is in meerdere RAL-kleuren. En omdat er geen loszittende koorden of kettingen bij gebruikt worden, is het ook kindveilig.

Voor jaloezieën, Iso Plissé®gordijnen en plisségordijnen

EasyClick® is een montagesysteem voor jaloezieën, Iso Plissé®gordijnen en plisségordijnen. De aluminium jaloezieën bedien je met een tuimelstang en handgreep in bijpassende kleur. De Iso Plissé®gordijnen en plissés kunnen in vrijwel elke uitvoering in dit handige montagesysteem geleverd worden, zolang de plooi maar 25 mm is. Deze breedte geldt overigens ook voor de lamellen van jaloezieën.

EasyClick® bij Floors & more in Utrecht

Wil jij ook jouw raamdecoratie op een mooie manier bevestigen zonder dat je kozijnen beschadigd raken? Dan hebben wij daarvoor de oplossing met EasyClick®. Het montagesysteem voor elk interieur. Je kan EasyClick® altijd bij ons bekijken. Onze ervaren vakmensen staan voor je klaar om je hier meer over te vertellen en kunnen meteen bekijken of dit systeem ook geschikt is voor jouw woning. En heb je er vragen over? Dan helpen we je graag verder. Je vindt onze woonwinkel Floors & more op de Woonboulevard Utrecht. We zijn 7 dagen per week geopend en je kan bij ons gratis parkeren. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk advies op maat.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.