HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen bij Floors & more

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Donegal

Piramide

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

Gordijnen voor sfeer

Creëer direct meer sfeer in huis met gordijnen. Bij Floors & more in Utrecht vind je de gordijnen die het beste passen bij jouw interieur. Onze woonwinkel heeft een ruime collectie mooie gordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Onze ervaren vakmensen geven je altijd persoonlijke aandacht en helpen je bij het maken van de juiste keuze. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag, dus kom snel eens langs.

Voor elke woonstijl zijn er gordijnen

Met meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen hebben wij gordijnen voor elke woonstijl. Zoek je iets voor een moderne, industriële, klassieke of retro interieur? Kom dan bij ons langs voor heel veel wooninspiratie en keuze. Naast de vele stofsoorten, kleuren en dessins hebben we ook een divers aanbod in soorten gordijnen. Van transparante gordijnen en in-betweens tot verduisterende gordijnen, overgordijnen en het innovatieve Sharp Wave® of het Versus® gordijn. Onze woonwinkel is compleet, je vindt hier alles voor jouw woning.

Perfect isoleren met gordijnen

Gordijnen zorgen niet alleen voor meer sfeer, maar isoleren ook beter. Via de ramen kan tot wel 50% van de warmte verloren gaan, maar hang gordijnen voor de ramen en dat warmteverlies wordt direct beperkt. Kies je voor een dikkere gordijnstof, dan isoleert het nog beter. Onze woonwinkel heeft vele mooie, dikke gordijnstoffen, zoals de velours overgordijnen. Heb je liever een andere stof die niet zo dik is, maar wil je wel een isolerend gordijn? Dan laten wij daarvan een gevoerd gordijn maken.

Verbeter je akoestiek

Geluid wordt al snel beter geabsorbeerd als je gordijnen ophangt. Zeker met een dikkere gordijnstof, want die is nog meer geluiddempend. Wil je wel een prettige akoestiek in jouw interieur maar liever niet een te dikke gordijnstof? Kies dan voor twee lagen raamdecoratie, zoals een dubbele laag gordijnen. Dat zorgt voor een fijne akoestiek, isoleert goed en werkt sfeer verhogend. Wij helpen je bij het vinden van de mooiste combinatie in raamdecoratie met persoonlijk interieuradvies en een ruime collectie van kwalitatieve gordijnen.

Verduisteren maar

Met gordijnen kun je natuurlijk ook verduisteren. Wij hebben veel verduisterende gordijnstoffen, maar als je daar niets tussen vindt, kunnen we andere gordijnstoffen voeren met speciale voeringstof, zodat ook die gordijnstof verduisterend wordt. We letten er daarbij onder meer op dat de voeringstof dezelfde krimptolerantie heeft als de gordijnstof, zodat de stof gereinigd kan worden. Wil je verduisterende raamdecoratie, maar overdag wel mooi licht in huis? Dan laten wij je graag de nieuwe Versus® raamdecoratie zien. Dit is een uniek 2-in-1 wavegordijn bestaande uit transparante gordijnstof met verduisterende lamellen.

Wij adviseren, meten & plaatsen

Gordijnen voor jouw interieur vind je bij Floors & more in Utrecht. Je kunt bij ons terecht voor wooninspiratie, hoogwaardige raamdecoratie en ervaren vakmensen die niet alleen adviseren en inmeten, maar ook zorgen voor de installatie. We zijn zeven dagen per week geopend, dus kom gerust langs en laat je inspireren!

Caliz

Gardens

Lise

Perform

Piquet Small

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.