HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren bij Floors & more

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn als mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Hordeuren op maat bij Floors & more in Utrecht

Bij Floors & more in Utrecht vind je hordeuren op maat voor elke buitendeur. Heb je huisdieren of kinderen die de hordeur vergeten dicht te doen of er bijna doorheen dreigen te rennen? Geen probleem! Wij hebben de juiste oplossing voor jou. Zo kun je altijd genieten van frisse lucht, zonder last te hebben van vliegende insecten.

Plisséhordeur: strak, sterk en rolstoelvriendelijk

Deze deur is een strakke en sterke hordeur die in elke deuropening past, zelfs bij dubbele deuren of schuifpuien. Deze hordeur is gemaakt van geplisseerd horrengaas, waardoor het gemakkelijk in gebruik is en heel sterk. Het frame kan in 12 verschillende RAL-kleuren worden geleverd, zodat het perfect aansluit bij jouw interieur. De Novus® is de designversie van de plisséhordeur. Deze deur is licht, sterk, rolstoelvriendelijk en heeft een gesloten cassette en geïntegreerde greeplijst, waardoor het lang mooi blijft en een strak design heeft.

Pendelhordeur: handig en ideaal met huisdieren

Met de pendelhordeur voorkom je dat de hordeur open blijft staan. Deze gaat namelijk altijd vanzelf dicht en opent naar twee kanten. Ideaal voor iedereen die snel naar binnen of buiten rent en voor huisdieren die niet door de scherpe nagels van je hond of kat kapotgaat, raden we aan om de pendelhordeur te voorzien van Petscreen horrengaas.

Scharnierende hordeur: op maat gemaakt

De scharnierende hordeur lijkt op een gewone deur, maar is gemaakt van horrengaas. Hij opent naar één kant en sluit vanzelf. Dit zorgt voor gemak en voorkomt dat de hordeur open blijft staan. Ook de scharnierende hordeur wordt op maat gemaakt met horrengaas dat past bij jouw situatie.

Scharnierende hordeur: sluit automatisch

De scharnierende hordeur is een hordeur die op een gewone deur lijkt, maar gemaakt is van horrengaas. Deze hordeur opent naar één kant en sluit automatisch. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over een open blijvende hordeur. Bij Floors & more maken we deze hordeur op maat met horrengaas dat past bij jouw situatie. Je kunt kiezen uit pollenwerend gaas, extra transparant gaas, of juist het extra sterke Petscreen gaas. Wil je liever gewoon horrengaas in deze hordeur? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit gaas is verkrijgbaar in zwart en grijs.

Schuifhordeur voor dubbele deuren of schuifpuien

De deuropening bij een dubbele deur of schuifpui is vaak veel groter. Daarom hebben we bij Floors & more de schuifhordeur, die daar perfect in past. Ook deze schuifhordeur maken we op maat voor je. De maximale afmetingen van een enkele schuifhordeur zijn 2 x 3 meter (bxh). Voor nog grotere deuropeningen plaatsen we twee schuifdeuren naast elkaar, die in het midden sluiten. Dit is een mooie oplossing voor deuropeningen tot wel 4 meter breed. Ook de schuifhordeur kunnen we afwerken met horrengaas naar keuze.

Goede ventilatie met een hordeur

Met een hordeur kun je het binnen goed ventileren zonder dat insecten binnenkomen. Bij Floors & more hebben we verschillende hordeuren van het kwalitatieve merk Toppoint. We leveren ze op maat en onze ervaren vakmensen meten ze zorgvuldig in en monteren ze netjes.

Hordeuren in Utrecht bij Floors & more

Voor maatwerk en vakmanschap in hordeuren staan onze ervaren vakmensen voor je klaar bij Floors & more in Utrecht. We zijn 7 dagen per week geopend en je vindt ons op Woonboulevard Utrecht, waar je gratis kunt parkeren. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs en ontdek de vele mogelijkheden die we bieden.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Pendelhordeur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.