HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren bij Floors & more in Utrecht

Horren

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom in Utrecht.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Horren bij Floors & more in Utrecht

Ventileren zonder insecten of pollen? Dat kan met de perfect passende horren op maat van Floors & more in Utrecht. Wij bieden een ruim assortiment van hoge kwaliteit horren met keuze uit verschillende soorten horrengaas die passen bij jouw woonsituatie en persoonlijke wensen. Of je nu last hebt van hooikoorts of huisdieren hebt, wij hebben de juiste hor voor jouw ramen en deuren.

Horren op maat met installatieservice

Onze ervaren vakmensen staan klaar om jouw horren nauwkeurig in te meten en te installeren, zodat je zeker weet dat ze perfect passen. Daarnaast bieden wij een gratis installatieservice aan, zodat je zelf geen gedoe hebt met het monteren van de horren.

Pollenwerend horrengaas voor frisse lucht zonder allergieën

Last van hooikoorts? Kies dan voor het speciale pollenwerend horrengaas dat 90% tot wel 99% van alle pollen buitenhoudt, afhankelijk van welk type gaas je kiest. Zo kun je binnen genieten van het mooie voorjaarsweer zonder last te hebben van pollenallergieën.

Vind de juiste hor voor jouw situatie

Wij bieden verschillende soorten horrengaas, zoals Petscreen horrengaas voor huisdieren en Transpatec® horrengaas voor optimale ventilatie en duurzaamheid. Ook kun je bij ons terecht voor standaard horrengaas dat geschikt is voor elke hor en geleverd kan worden in grijs of zwart.

Horren op maat voor alle ramen en deuren

Heb je ramen of deuren met een afwijkend formaat? Geen probleem. Bij Floors & more leveren we maatwerk in raamhorren en hordeuren, zodat deze perfect passend zijn voor jouw woning. Ook voor draaikiepramen, grote deuren en schuifpuien hebben wij de juiste hor.

Bezoek onze woonwinkel op Woonboulevard Utrecht

Je vindt ons op Woonboulevard Utrecht, waar we 7 dagen per week geopend zijn. En het beste van alles? Je kunt gratis parkeren! Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk advies over welke hor het beste bij jouw situatie past. Bij Floors & more vind je altijd de juiste hor voor jouw woning.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.