HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen bij Floors & more

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick®.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick®.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Iso Plissé® gordijnen: energiebesparing en stijlvolle raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen zijn raamdecoratie die niet alleen energie besparen, maar ook stijlvol zijn en bij elk type raam passen. Iso Plissé® gordijnen hebben een unieke honingraatstructuur die opvalt en comfort en luxe biedt. Bezoek onze woonwinkel, Floors & more in Utrecht, en ontdek de vele varianten persoonlijk.
 

Bespaar tot 25% energie

Met Iso Plissé® bespaar je energie, tot wel 25%! De unieke honingraatstructuur zorgt ervoor dat deze raamdecoratie uit twee lagen gordijnstof bestaat. Tussen de lagen blijft lucht stilstaan, wat werkt als een buffer voor het raam. Dit voorkomt dat warmte uit huis ontsnapt en kou naar binnen komt. Iso Plissé® gordijnen zijn een stijlvolle isolatielaag voor je ramen!
 

Combineer Iso Plissé® met gordijnen

Combineer Iso Plissé® met gordijnen om nog meer energie te besparen en meer sfeer in huis te creëren. Zo regel je het licht of de privacy naar wens en houd je nog meer warmte in huis. Er zijn veel combinaties mogelijk met verschillende gordijnstoffen. Ons team helpt je graag om de perfecte combinatie te vinden die past bij jouw interieur.
 

Veel voordelen

Naast isolerend zijn Iso Plissé® gordijnen ook stof- en warmtewerend en antistatisch. Hierdoor blijven ze langer mooi. Iso Plissé® gordijnen bieden een passende oplossing voor elk raam, zelfs voor ramen in aparte vormen. Kies uit diverse stofsoorten, van transparant tot verduisterend. Ze zijn ook verkrijgbaar met elektrische bediening via een app of afstandsbediening.
 

Mooi licht in huis en bij de thuiswerkplek

Of je nu graag in de huiskamer zit of veel werkt vanaf je thuiswerkplek, het is fijn als je kunt genieten van mooi licht dat niet te fel is. De Iso Plissé® die je in onze woonwinkel vindt, voldoen aan de Europese richtlijnen voor lichttransmissie, wat betekent dat ze niet meer dan de toegestane hoeveelheid licht doorlaten.
 

Iso Plissé® gordijnen voor elk raam

Met Iso Plissé® gordijnen kun je raamdecoratie op maat laten maken voor elke raamvorm, inclusief koepelramen, halfronde ramen, trapezeramen en schuine ramen zoals dakramen en draaikiepramen. Ons team zorgt voor een perfecte montage en biedt verschillende opties zoals EasyClick®, een boor- en schroefvrij montagesysteem.
 

Handigheid met Iso Plissé® gordijnen

Met Iso Plissé® gordijnen haal je gemakkelijke en eigentijdse raamdecoratie in huis. Je kunt de gordijnen bedienen op de manier die jij het prettigst vindt, bijvoorbeeld met een handgreep, de kindvriendelijke SmartCord®, een bedieningsstok of elektrisch. Daarnaast heb je verschillende opties voor de montage, zoals EasyClick®, zijgeleiding, klemsteunen of TruFit® als EasyClick® niet mogelijk is. Bij TruFit® worden zijprofielen op het raam geplaatst waarop de 25 mm Iso Plissé® kunnen worden bevestigd. Wij helpen je graag bij het kiezen van de beste manier van monteren en bedienen die past bij jouw interieur. Kom daarvoor langs in onze woonwinkel voor persoonlijk interieuradvies op maat.
 

Op maat gemaakt

Bij ons kun je rekenen op maatwerk, dus we maken ook de Iso Plissé® gordijnen precies op jouw maat. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals een top-down, bottom-up uitvoering waarmee je de raamdecoratie op elke hoogte in het kozijn kunt vastzetten. Of kies voor de unieke Day & Night Iso Plissé®, waarbij je in één raamproduct twee soorten gordijnstof hebt: één voor overdag en één voor de avond en nacht.
 

Iso Plissé® gordijnen bij Floors & more in Utrecht

Bij Floors & more in Utrecht vind je de Iso Plissé® gordijnen die het beste bij jouw interieur passen. Kom langs voor persoonlijk en professioneel advies dat is afgestemd op jouw woonstijl en -wensen. We zijn geopend 7 dagen per week geopend en je kunt voor de deur parkeren.
 

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Bezoek onze showroom

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.