HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen bij Floors & more

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Tijdloos mooie raamdecoratie, dat zijn de verticale lamellen.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Lamellen als raambekleding, tijdloos en praktisch

Kies voor lamellen als raambekleding en je hebt altijd een tijdloze en praktische oplossing. Bij Floors & more, te vinden op Woonboulevard Utrecht, vind je een uitgebreide collectie van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar verticale lamellen in stof, pvc, aluminium of de innovatieve Iso Reflex® lamellen, wij hebben het in huis.

Vier soorten lamellen, persoonlijk advies

Met onze vier verschillende soorten lamellen vind je altijd de juiste voor jouw interieur. Ons ervaren team staat voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste lamellen. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en geven we je graag interieuradvies op maat. Onze installatieservice met ervaren vakmensen zorgt ervoor dat jouw lamellen perfect worden gemonteerd.

Smalle en brede lamellen voor ramen tot 6 meter

Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. Smalle lamellen van 52 mm breed in pvc en aluminium, en stoffen lamellen vanaf 89 mm breed. De breedste lamel is bij alle soorten maar liefst 250 mm breed. Of je nu kleine of grote ramen hebt, wij hebben de juiste lamellen in huis. En we kunnen alle lamellen leveren voor ramen tot een breedte van 6 meter.

Praktisch en op maat

Onze lamellen zijn niet alleen praktisch, maar ook op maat gemaakt. Zo passen ze perfect op elk raam, zelfs op ramen met een afwijkende vorm. De lamellen zijn gemakkelijk te bedienen en kunnen eenvoudig opzijgeschoven worden, handig bij openslaande deuren en schuifpuien. En met onze ramen-was-functie maak je de ramen in een handomdraai schoon.

Maatwerk in afwerking voor elk interieur

Bij Floors & more kun je rekenen op maatwerk in afwerking. Zo kun je pvc lamellen laten perforeren voor een lichtdoorlatende werking en stoffen lamellen voorzien van diverse coatings. De breedste lamellen kunnen zelfs worden voorzien van decoratieve houten latjes. Voor een vernieuwende uitstraling raden wij de Iso Reflex® lamellen met vilt aan. Bij ons vind je altijd de juiste lamellen die perfect passen bij jouw interieur.

Altijd persoonlijk advies en gratis parkeren

Wil je meer weten over onze lamellen of advies op maat? Maak dan gerust een afspraak met onze adviseurs. Wij zijn 7 dagen per week geopend en je kunt gratis parkeren voor de deur. Kom langs bij Floors & more op Woonboulevard Utrecht en ontdek onze prachtige collectie lamellen.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Meten aan huis

Advies op maat