HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Novus® plisséhordeur bij Floors & more

Novus® design plisséhordeur

Novus® design plisséhordeur

Novus® design plisséhordeur

4

kleuren

Onbezorgd ventileren met de Novus® plisséhordeur. Altijd op maat.

Novus® plisséhordeur met strak en licht design

De Novus® plisséhordeur is een product van het hoogwaardige merk Toppoint en valt op door het strakke en moderne ontwerp. Het is een van de lichtste hordeuren die momenteel verkrijgbaar zijn en wordt gekenmerkt door het fluisterzachte en rolstoelvriendelijke open- en sluitmechanisme. Het frame is robuust en weerbestendig, en het plisséhorrengaas wordt automatisch opgeborgen in een cassette zodra het dicht is. Dit zorgt voor langdurig gebruik van het gaas. De Novus® plisséhordeur is verkrijgbaar bij Floors & more, gelegen op de Woonboulevard Utrecht.

Weerbestendig en sterk ontwerp

De Novus® plisséhordeur is gemaakt van uiterst robuuste materialen, waaronder aluminium profielen en weerbestendige kunststof onderdelen. Het ontwerp is zo gemaakt dat het tegen extreme weersomstandigheden kan. Het automatisch opbergen van het horrengaas in een cassette houdt het gaas schoon en functioneel. Hierdoor blijft de Novus® plisséhordeur langdurig mooi en functioneel.

Maatwerk en verschillende kleuren

De Novus® plisséhordeur is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals antraciet, grijs, wit, crème, antraciet of zwart. Daarnaast kan de hordeur ook in een RAL-kleur naar keuze geleverd worden. De Novus® plisséhordeur kan op de muur of in het deurkozijn gemonteerd worden en is beschikbaar in maatwerk tot wel 4 meter breed. Hierdoor is deze design hordeur geschikt voor elke deuropening. Onze ervaren vakmensen staan altijd voor je klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw woning.

Voordelen van de Novus® plisséhordeur

De Novus® plisséhordeur heeft veel voordelen, waaronder:
• Fluisterzacht en rolstoelvriendelijk open- en sluitmechanisme
• Weer- en windbestendig ontwerp
• Robuust frame met geïntegreerde greeplijst
• Maatwerk tot 4 meter breed
• Blijft staan in elke positie
• Wordt opgeborgen in een weerbestendige cassette
• Montage op of in de dag
Kortom, de Novus® plisséhordeur is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een hordeur van hoge kwaliteit met een modern design. Kom langs bij Floors & more op de Woonboulevard Utrecht en ontdek zelf de voordelen van de Novus® plisséhordeur!

Klantervaring

“Een hordeur kiezen, daar kwam meer bij kijken dan ik dacht. Gelukkig nam mijn woonspecialist alles uit handen. Thuis alles keurig ingemeten en geplaatst. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Kom snel langs om de Novus® plisséhordeur te bekijken en een inmeetafspraak in te plannen!

 

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.