HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Open View® jaloezieën bij Floors & more

Open View® jaloezieën

Open View® jaloezieën

243

kleuren

Open View® jaloezieën zijn perfect voor in de keuken.

Open View® jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Advies nodig over de lichtinval bij jouw thuis? Ik help je graag bij het maken van de beste keuze!’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Meer lichtinval en ruim zicht met Open View®

Open View® is een bijzondere optie van de Scala® aluminium jaloezieën. Door de speciale manier van kantelen en op elkaar schuiven van telkens 2 horizontale lamellen ontstaat er extra veel lichtinval en ruim zicht naar buiten toe. Hierdoor worden de openingen 2 keer zo groot, wat zorgt voor extra veel lichtinval en ruim zicht. Dit biedt privacy en lichtfiltering overdag en ’s avonds.
 

Open View® voor elke ruimte

Bij Scala® aluminium jaloezieën met OpenView® kun je kiezen uit lamelbreedtes van 25 en 50 mm. Omdat zowel de lamellen als de bovenbak/bovenprofiel van aluminium zijn gemaakt, kun je in elke ruimte, inclusief de badkamer en keuken, de Scala® jaloezieën met OpenView® voor het raam plaatsen. Maak het jezelf makkelijk en laat het meten en plaatsen aan onze ervaren vakmensen over. Een afspraak is snel gemaakt.
 

Details maken het verschil bij Open View®

Het is algemeen bekend dat details het verschil maken en bij Scala® jaloezieën is dit zeker het geval. De afgeronde achterzijde van het bovenprofiel zorgt voor minder lichtinval wanneer de lamellen naar beneden zijn gekanteld. De unieke kleuren ladderkoord, zoals zilver, brons en koper, zorgen voor de finishing touch. Het ladderkoord wordt altijd dubbel geleverd en we bieden 7 jaar Toppoint garantie.
Bij Floors & more vloer- en raamdecoratie in Utrecht kun je de Open View® jaloezieën bekijken en een adviseur spreken over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs. We zijn 7 dagen per week geopend en je vindt ons op de Woonboulevard Utrecht. Gratis parkeren is mogelijk. Zien we je snel?
 

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Ik adviseer je graag!