HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen bij Floors & more

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Ontdek onze veelzijdige plisségordijnen

Met plisségordijnen creëer je mooie raamdecoratie voor elk soort raam. Deze veelzijdige en functionele sfeermakers passen altijd en staan mooi bij elk interieur. Benieuwd of onze plisségordijnen ook bij jouw stijl passen? Kom dan voor informatie en inspiratie naar Floors & more in Utrecht.

Plisségordijnen voor elk type raam

Heb jij ramen met een afwijkende vorm? Geen probleem! Onze plisségordijnen passen namelijk altijd. De plooien in de gordijnen maken ze heel plooibaar, waardoor ze geschikt zijn voor elk type raam. Ook bij smalle kozijnen, lichtkoepels, draaikiepramen of zelfs ronde ramen.

Bevestiging met EasyClick of TruFit®

Ook bij schuine of gekantelde ramen zijn onze plisségordijnen gemakkelijk te bevestigen. Wij adviseren om de plisségordijnen te monteren met EasyClick. Dit is een perfect montagesysteem voor de smalle plisségordijnen. Is EasyClick niet geschikt voor jouw ramen? Dan hebben wij nog een oplossing: TruFit®. Hierbij worden de zijprofielen op het raam geplakt, waarna de smalste plisségordijnen ertussen worden geplaatst.

Maak jouw interieur compleet met onze plisségordijnen

Onze plisségordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten gordijnstoffen. Zo zijn ze er van transparant tot verduisterend, in veel kleuren, dessins en zelfs een aantal fade-outtinten. Verder kun je kiezen uit gordijnstoffen met een lichtwerende, warmtewerende of vuilafstotende coating. Vind je het lastig om te bepalen welke variant het mooiste staat bij jouw interieur? Ons team staat voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en veel voorbeelden.

Plisségordijnen, bedien ze met gemak

Plisségordijnen zijn ontzettend makkelijk te bedienen. Je kunt dat op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld met de handgreep LiteRise® of het kindveilige SmartCord®. Maar het is nog gemakkelijker met elektrische bediening. Gebruik hiervoor een afstandsbediening of de app op je mobiel. Als je de plisségordijnen koppelt aan een smart home hub, kun je ze vanuit elk plek in huis openen en sluiten.

Perfect passend in elk kozijn

Met plisségordijnen in de top-down, bottom-up uitvoering kun je de gordijnen op elke hoogte in het kozijn vastzetten. Zo voorkom je dat voorbijgangers ongegeneerd naar binnen kunnen kijken. Je kunt ze zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven schuiven. Kies je voor top-down of bottom-up, dan kun je ook nog kiezen voor een Day & Night-uitvoering. Dit is één plisségordijn met twee soorten gordijnstof, namelijk transparante en verduisterende. Zo heb je altijd de perfecte raamdecoratie voor elk moment van de dag.

Combineer met andere raamdecoratie

Plisségordijnen zijn perfect te combineren met andere raamdecoratie. Bijvoorbeeld met gordijnen voor een stijlvolle en sfeervolle uitstraling. Dit zorgt ook voor betere isolatie en akoestiek. Ga voor een transparant plisségordijn bij een verduisterend gordijn of kies voor een in-between bij verduisterende plissés. Zo geniet je van de privacy en een mooie lichtinval op de momenten dat jij dat wilt.

Plisségordijnen voor jouw interieur, bij Floors & more in Utrecht

Bij Floors & more in Utrecht vind je de mooiste plisségordijnen die wij voor jou op maat maken. Onze ervaren vakmensen verzorgen niet alleen het interieuradvies, maar ook het inmeten en de montage. Zo ben je verzekerd van een perfect resultaat.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Interieuradvies

Meetservice