HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Toppoint raamdecoratie bij Floors & more

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Ook toe aan een make-over van jouw kamer? Maak een afspraak voor advies op maat.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

 

Raamdecoratie bij Floors & more, woonwinkel in Utrecht

Bij Floors & more in Utrecht vind je raamdecoratie voor jouw interieur. In onze woonwinkel met ervaren vakmensen kun je terecht met al jouw interieurvragen en woonwensen. Ons assortiment is ruim en van hoge kwaliteit. Voor persoonlijk interieuradvies, veel inspirerende voorbeelden en uitstekende service ga je naar Floors & more. Je vindt ons op Woonboulevard Utrecht, waar je gratis kunt parkeren en we zijn 7 dagen per week geopend. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs om zeker te zijn van voldoende tijd en aandacht.

Vakmensen met jarenlange ervaring

Floors & more heeft een team van vakmensen met jarenlange ervaring. We kennen de collectie raamdecoratie door en door. Hierdoor kunnen we altijd het beste raamproduct adviseren dat past bij jouw wensen en woonsituatie. En behalve dat onze mensen persoonlijk interieuradvies geven, regelen we ook zelf het inmeten en de montage. Zo zijn we van begin tot eind betrokken bij onze klanten en zien we het resultaat van onze adviezen en de producten. Onze vakmensen bieden nu ook installatieservice met ervaren vakmensen.

Het mooist in jouw interieur

Echt mooie raamdecoratie is het raamproduct dat perfect past bij jouw interieur. Of die jouw woonstijl extra benadrukt. Bij onze woonwinkel zorgen we dat je die raamdecoratie vindt. Met ons advies waarbij we jouw wensen en interieurideeën als uitgangspunt nemen. En heb je nog geen idee wat je zoekt? Ook dan zijn wij er voor je. Sowieso doe je al veel inspiratie op in onze woonwinkel en wij zijn er om jou verder te helpen daarin een keus te maken. Met maatwerk, zorgvuldig inmeten, confectie en montage heb je dan de raambekleding die van jouw huis een thuis maakt.

Kwaliteit en snelle, uitstekende service bij Floors & more

Om nog lang te kunnen genieten van de raamdecoratie die met zorg is uitgezocht, is het belangrijk dat het raamproduct ook lang mooi blijft. Daarom bieden wij enkel kwaliteit aan. Ons assortiment bevat dan ook de ruime collectie van het merk Toppoint®. Een hoogstaand merk in raamdecoratie dat gekenmerkt wordt door de kwaliteit in techniek en materialen en veel keus in kleuren, tinten, dessins, stoffen en afwerking. We werken met onze eigen monteurs en ervaren vakmensen. Onze service is daardoor snel en uitstekend.

Raamdecoratie bij Floors & more in Utrecht

Het aanbod in raamdecoratie is ruim en van hoge kwaliteit. Je vindt bij ons altijd de raambekleding voor jouw interieur, wat jouw woonstijl en woonsmaak ook is. Ons assortiment bestaat uit:
gordijnen
vouwgordijnen
rolgordijnen
lamellen
Iso plissé® gordijnen
paneelgordijnen
plisségordijnen
jaloezieën
horren

Innovatief

De collectie raamdecoratie is niet alleen breed, het is ook innovatief met bijzondere raamproducten. Zoals jaloezieën van wel 7 meter breed, de vocht- en schimmelwerende screenstof en geperforeerde pvc lamellen. Of de bijzondere gordijnen Sharp Wave®, Versus® of de Iso Reflex® lamellen. Vernieuwende raamdecoratie en innovatieve materialen, je vindt het in onze collectie.

Combinaties met raamdecoratie

Combineer raamdecoratie en je profiteert van dubbel zoveel voordelen. Zoals meer sfeer, betere isolatie en een verbeterde akoestiek. Maar ook mooi licht en meer privacy. Ontdek de voordelen van gecombineerde raamdecoratie voor jouw huis en laat je adviseren welke unieke set mooi staat in jouw interieur. Met ons ruime aanbod in raamdecoratie slaag je hierin zeker bij Floors & more.

Ga voor jouw raamdecoratie naar Floors & more, Woonboulevard Utrecht

De raamdecoratie voor jouw interieur vind je bij Floors & more op de Woonboulevard Utrecht. Bezoek ons voor persoonlijk interieuradvies, wooninspiratie en uitstekende service en kwaliteit. We zijn 7 dagen per week geopend en je kunt gratis parkeren. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs. Tot snel!