HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren bij Floors & more

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Raamhorren: Ventilatie zonder pollen en insecten

Een raamhor biedt uitstekende ventilatie terwijl pollen en insecten buiten blijven, zelfs bij ramen die naar binnen draaien of draaikiepramen. Floors & more, jouw woonwinkel in Utrecht, heeft de juiste hor voor elk raam. Wil je meer informatie of voorbeelden van goede raamhorren? Dan staan onze adviseurs voor je klaar om je persoonlijk advies te geven, nauwkeurig in te meten en de raamhorren te monteren met onze eigen ervaren vakmensen.

Vaste raamhor: perfect voor draaikiepramen

Heb je draaikiepramen in huis? Dan is de vaste raamhor de ideale oplossing. Deze raamhor wordt aan de buitenkant in het kozijn geplaatst en blijft op zijn plaats, ongeacht of je het raam opent of kantelt. De borstelafdichting zorgt voor een perfecte aansluiting en voorkomt beschadigingen aan het kozijn. De vaste raamhor wordt vastgeklemd in het kozijn, waardoor deze niet gemonteerd hoeft te worden. Bovendien past deze hor in elk type kozijn, of het nu van hout, kunststof of aluminium is.

Inzethor of rolhor: geschikt voor alle soorten ramen

Zoek je een hor voor een ander soort raam? Bij ons vind je een passende oplossing, zoals een inzethor of een rolhor. De keuze voor de juiste hor is afhankelijk van het type raam dat je hebt en of de hor soms uitgenomen moet worden. Beide horren kunnen worden gemaakt met verschillende soorten horrengaas, zoals pollenwerend of extra transparant. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de hor die het beste bij jouw situatie past.

Voordelen van raamhorren

Elke raamhor heeft zijn voordelen, afhankelijk van jouw situatie. Bij Floors & more ben je verzekerd van een passende oplossing van hoge kwaliteit. Wij bieden namelijk horren van Toppoint, die zich onderscheiden door de hoogwaardige techniek en het soepele gebruik, het makkelijk plaatsen, eruit halen of oprollen en weer dichtrollen. Daarnaast zijn de frames stevig en subtiel genoeg om mooi op te gaan in je interieur. Onze raamhorren zijn leverbaar in vijf profielkleuren en met horrengaas naar keuze.

Altijd het juiste horrengaas

Moet een hor meer doen dan alleen insecten tegenhouden? Dan hebben wij voor elke situatie het juiste horrengaas. Zoals pollenwerend horrengaas dat 90% of 99% van alle pollen tegenhoudt, of extra transparant horrengaas dat heel goed ventileert. Natuurlijk hebben we ook het gewone horrengaas, dat heel sterk is door de glasvezel met een pvc coating.

Altijd het geschikte horrengaas bij Floors & more

Wil je meer dan alleen insecten weren met je hor? Bij Floors & more hebben we voor elke situatie het geschikte horrengaas. Zo bieden we pollenwerend horrengaas aan dat tot wel 90% of 99% van alle pollen tegenhoudt. Ook hebben we extra transparant horrengaas dat zeer goed ventileert. Natuurlijk hebben we ook het gebruikelijke horrengaas. Dit is uiterst stevig omdat het gemaakt is van glasvezel met een pvc coating en verkrijgbaar in antraciet en grijs. Bij ons kun je dus altijd maatwerk verwachten als het gaat om horren. Vertel ons wat je nodig hebt, en wij adviseren je wat het beste past bij jouw situatie.

Raamhorren op maat voor elk raam en elke woning

Ongeacht de ramen die je hebt en de woning waarin je woont, Floors & more heeft altijd de juiste horren voor jou. Onze ervaren vakmensen staan voor je klaar om je te adviseren over de verschillende varianten en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij Floors & more kun je altijd rekenen op persoonlijk advies en kwaliteit in horren!

Horren voor elk raam bij Floors & more in Utrecht

Een perfect passende raamhor spreekt voor zich. Bij Floors & more regelen we dat voor je met maatwerk en uitstekende service. Onze vakmensen zijn ervaren en staan voor je klaar met persoonlijk advies. Bij ons kun je niet alleen terecht voor horren van topkwaliteit, maar ook voor installatieservice door ervaren vakmensen. Bovendien zijn we 7 dagen per week geopend en kun je ons vinden op de Woonboulevard Utrecht, waar je gratis kunt parkeren. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van de perfecte horren voor jouw woning.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.