HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Scala® XL7 jaloezieën bij Floors & more

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

Scala® XL7 jaloezieën

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, tot wel 690 cm breed!

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook voor in de badkamer en keuken!'

Klantervaring

 
“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de ruimte voor je opmeten en de producten voor je plaatsen, dat is geen enkel probleem.”

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Scala® XL7: aluminium jaloezieën tot 7 meter breed

Bij Floors & more in Utrecht vind je de Scala® XL7: grote aluminium jaloezieën die tot bijna 7 meter breed gaan. Deze jaloezieën zijn ideaal voor grote ramen of als roomdivider en hebben een uitstekende kwaliteit. Onze ervaren vakmensen bieden ook installatieservice voor deze jaloezieën. Bovendien zijn we 7 dagen per week geopend en kun je ons vinden op de Woonboulevard Utrecht waar je gratis kunt parkeren.
 

Extra large jaloezieën

De Scala® XL7 zijn echt extra large jaloezieën van het bekende merk Scala® en gegarandeerd van hoge kwaliteit. De gehele jaloezie is gemaakt van aluminium, waardoor het geheel uiterst robuust is en de techniek solide. Dit zorgt ervoor dat de jaloezieën lang goed functioneren en mooi blijven. De XL7 is leverbaar tot maar liefst 690 cm breed en heeft lamellen van 50 of 70 mm. Maar ook als deze aluminium jaloezieën te groot zijn voor jouw interieur, hebben we kleinere aluminium jaloezieën van Scala® in onze collectie waarbij je op dezelfde robuuste kwaliteit kunt vertrouwen.
 

Roomdivider

De Scala® XL7 jaloezieën zijn zo groot dat ze ook als roomdivider gebruikt kunnen worden. Ze zijn perfect om grote ruimtes te verdelen in kleinere delen, bijvoorbeeld om een slaaphoek af te scheiden van de rest van de kamer. Met slechts één druk op de knop zijn ze elektrisch bediend en zorgen ze voor een snel en gemakkelijk resultaat.
 

Maatwerk in design

Bij ons kun je deze extragrote XL7 jaloezieën op maat laten maken. Je kunt zelf de lamelbreedte kiezen die jij het mooiste vindt en de kleur die het beste past bij jouw interieur of woonstijl. De keuze aan kleuren is afhankelijk van de lamelbreedte: de lamellen van 50 mm breed zijn leverbaar in 45 kleuren, die van 70 mm in acht kleuren. De gekozen kleur wordt ook doorgevoerd in de lichtafsluitende bovenbak en onderlat, waardoor het geheel altijd van een strak design is.
 

Elektrisch bedienbaar

Met deze grote jaloezieën is het logisch dat ze elektrisch bedienbaar zijn en daar zorgen wij dan ook voor. Zelfs als er geen stroompunt vlakbij is, kunnen wij de XL7 jaloezieën plaatsen. De bediening gaat via een handige app op je telefoon of met een afstandsbediening. Wil je hier meer over weten? Maak eens afspraak met onze adviseurs en bezoek onze woonwinkel in Utrecht.
 

Extralarge aluminium jaloezieën bij Floors & more in Utrecht

Bij Floors & more in Utrecht vind je deze hoogwaardige en indrukwekkende XL7 aluminium jaloezieën van Scala®. Kom langs of maak gerust een afspraak.
 

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis