HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen bij Floors & more

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Bij Floors & more eindelijk een goed keus kunnen maken voor mijn draaikiep ramen. Plisségordijnen met EasyClick®, ideale oplossing.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Onze openingstijden

ma: 12:00-17:30
di t/m vr: 10:00-17:30
za: 10:00-17:00
zo: 12:00-17:00

Semi-transparante plisségordijnen: volop privacy

Met semi-transparante plisségordijnen heb je geen last van inkijk. Dat betekent dat je met deze raamdecoratie overdag in huis of op kantoor wel een aangename lichtinval hebt én volop privacy. Veel voorbeelden van deze mooie plissés vind je bij de woonwinkel in Utrecht: Floors & more. Kom langs, we adviseren je persoonlijk en kunnen je meer laten zien met de 3D-configurator.

Combinaties met plisségordijnen

Met semi-transparante gordijnstof heb je overdag geen inkijk. Ze zijn immers blikdicht. Maar ‘s avonds kun je hier wel doorheen kijken. Om ook dan privacy te hebben, adviseren we je om deze raamdecoratie te combineren met verduisterende gordijnen of overgordijnen. Die combinatie is overigens niet alleen praktisch, het zorgt ook voor meer sfeer, een betere akoestiek en natuurlijk meer isolatie.

Plissébreedte

Plisségordijnen zijn leverbaar in twee plooibreedtes: 20 of 32 mm. Beide breedtes zijn vrij smal waardoor ze altijd voor een verfijnde uitstraling in huis of kantoor zorgen. Maar ook zijn ze daardoor heel goed plooibaar en passen dus ook in ramen met afwijkende vormen. Of in ramen met een smalle glaslijst, zoals draaikiepramen. De smalle plooi past daar goed in en blijft mooi binnen het kozijn. Weet je niet welke plooibreedte het meest geschikt is voor de ramen bij jou thuis of op het bedrijf? Wij zijn er om jou te adviseren. Kom dus snel langs!

Bedieningsgemak

Het openen en sluiten van plisségordijnen gaat heel soepel en gemakkelijk. Zelfs als ze in een hoog raam of een lichtkoepel gemonteerd zijn. De plissés kunnen namelijk elektrisch bedienbaar uitgevoerd worden. Je opent en sluit ze dan via een app of afstandsbediening. Geef je de voorkeur aan handmatige bediening? Dan kan dat ook. Ze zijn er ook met een bedieningskoord, zoals het kindveilige SmartCord®.

Maatwerk en kwaliteit

Net zoals met alle andere producten leveren we bij Floors & more uitstekende service met kwaliteit in raamdecoratie en altijd maatwerk. Zo weet je zeker dat het gekozen raamproduct ook perfect past bij jouw woonstijl en bij de ramen in de ruimte. Om dat mogelijk te maken, kun je bij ons rekenen op persoonlijk stylingsadvies, vakkundig inmeten en zorgvuldig monteren. De plisségordijnen worden naar wens gemaakt in een kwalitatief atelier. Daarbij heb je onder meer keuze uit gordijnstoffen in veel tinten, veel dessins en met verschillende coatings. Zoals een vlamvertragende, vuilwerende of een warmtewerende coating.

Zorgvuldig gemonteerd

De montage gebeurt vanzelfsprekend heel zorgvuldig. Maar is ook heel handig als je kiest voor EasyClick®. Dat is een mooi, solide frame waar de plissés in zitten en dat heel gemakkelijk in het kozijn gevestigd wordt zonder te schroeven of te boren. Het voordeel daarvan is dat de kozijnen mooi blijven en je de raamdecoratie er ook weer heel gemakkelijk uit haalt. Bovendien houdt EasyClick® de plissés altijd netjes en strak tegen de ramen aan. Dit frame is tot in detail strak afgewerkt en kan in vijf RAL-kleuren geleverd worden.

Semi-transparante plisségordijnen, ook voor jouw interieur

Ook voor jouw interieur vind je mooie semi-transparante plisségordijnen bij Floors & more in Utrecht. Kom langs voor wooninspiratie en altijd persoonlijk interieuradvies. We zijn geopend van maandag tot en met zondag en de koffie staat voor je klaar.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Meetservice

Advies op maat