HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Sharp Wave® gordijnen bij Floors & more

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

'De meest strakke plooien en opzij geschoven een heel smal pakket'

Klantervaring

“Bij Floors & more in Utrecht krijg je full-service. Advies in 3D gekregen en bij mij thuis werd alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Sharp Wave® gordijnen bij Floors & more vloer- en raamdecoratie

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak voor uitgebreid advies.

Sharp Wave®: eindeloos breed en uitzonderlijk hoog in-between gordijn

Een bijzonder in-between gordijn? Dat is de Sharp Wave® van Toppoint! Dit gordijn is eindeloos breed, ruim 3 meter hoog en heeft de strakste plooien. Hoe dat er in het echt uitziet? Dat laten wij je graag persoonlijk zien. Bezoek onze woonwinkel Floors & more vloer- en raamdecoratie in Utrecht voor dit prachtige, unieke gordijn.

Contrast in raamdecoratie

Het Sharp Wave® gordijn vormt een opvallend contrast in raamdecoratie. De in-between gordijnstof toont zeer zacht, maar de plooien zijn messcherp. En juist die plooien geven dit gordijn het opvallende verticale lijnenspel dat direct in het oog springt en je interieur een bijzondere uitstraling geeft.

Scherpe plooien

De gordijnplooien van de Sharp Wave® zijn zo scherp doordat dit gordijn gemaakt is van losse banen gordijnstof. Elke baan wordt via een fijne naad aan de volgende bevestigd. De vouw bevindt zich op elke naad en vormt zo de opvallende, messcherpe plooien. Hierdoor hangt de Sharp Wave® steeds weer soepel en strak voor het raam.

Kamerhoog en eindeloos breed

Hoe breed jouw kamer ook is, de Sharp Wave® past altijd. Dat komt omdat dit gordijn eindeloos breed kan worden gemaakt. Elke baan gordijnstof wordt immers via zo’n fijne naad aan de volgende baan bevestigd. En dat kan oneindig herhaald worden. Er is dus geen beperking in de breedte. De hoogte is niet oneindig, maar wel kamerhoog. Daarom blijft de Sharp Wave® indrukwekkend en absoluut opvallend. Dit gordijn kan namelijk tot wel 309 cm hoog worden gemaakt. Deze in-between gordijn past dus perfect bij zowel zeer hoge als zeer grote ramen.

Afwerking tot in de kleinste details

Zoals je van ons gewend bent, leveren we ook maatwerk voor de Sharp Wave® gordijnen. We zorgen voor een afwerking tot in de kleinste details volgens jouw wensen. Zo kun jij volledig bepalen hoe dit gordijn eruit komt te zien en kan het worden afgestemd op jouw interieur. Je hebt de keuze uit 10 trendy kleuren, zoals koper, taupe en mosgroen. Voor de afwerkingsband en haken kun je kiezen tussen zwart en wit. De design trekstang om de gordijnen te openen en te sluiten is verkrijgbaar in structuurzwart, structuurwit of grijs. En als je niet zeker weet wat bij jouw woonstijl past, staan onze adviseurs klaar met persoonlijk advies, zodat dit gordijn perfect wordt gemaakt passend bij jouw interieur en woonwensen. Je bent van harte welkom om langs te komen.

Strak gordijn voor elk interieur

De Sharp Wave® is een strak gordijn dat geschikt is voor elk interieur. Als het gordijn wordt geopend, blijft er een klein, smal pakketje over dat nooit in de weg hangt. Hoe komt dat? Door de unieke combinatie van gordijnstof met messcherpe vouwen. Het is een veelzijdig gordijn dat perfect past in vrijwel elk interieur, van modern tot klassiek en van retro tot industrieel. Het staat overal en altijd prachtig.

De Sharp Wave® in combinatie met andere raamdecoratie

Voor overdag is de Sharp Wave® ideaal. Het is een in-between gordijn dat het licht mooi en zacht filtert. Maar in de avond biedt het geen privacy. Daarom adviseren we je om dit gordijn te combineren met andere verduisterende raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan verduisterende rolgordijnen, Duettes, plisségordijnen en houten of aluminium jaloezieën.

Sharp Wave® gordijnen bij Floors & more vloer- en raamdecoratie in Utrecht

Het Sharp Wave® gordijn is vernieuwend en buitengewoon mooi. En je kunt het nu zelf bekijken in onze woonwinkel in Utrecht. Kom langs en we vertellen je er graag meer over. En wil je persoonlijk interieuradvies? Ook dan ben je bij ons van harte welkom. We zijn zeven dagen per week geopend. Je vindt ons op de Woonboulevard Utrecht, waar je gratis kunt parkeren. Maak gerust een afspraak met onze ervaren vakmensen voor uitgebreid advies.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.