HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw bij Floors & more!

Houd de zon buiten met stijlvolle screens

Kiezen, meten en plaatsen bij en door Floors & more

Warmtewerend

Met Toppoint Outdoor Screens houd je de warmte buiten en creëer je snel een koelere binnenruimte van wel 4 tot 6 graden. Deze screens worden aan de buitenzijde van je ramen geplaatst, in of op het kozijn, voor de beste werking. Bovendien zijn ze voorzien van een strakke aluminium design cassette en frame met een mooie fijn structuurlak. Het zip-screendoek is stevig in het frame bevestigd aan alle zijden, waardoor het weer- en windbestendig is.

Solar power, dé basis

Het bedienen van je screen is gemakkelijk, namelijk elektrisch, met een afstandsbediening of wandschakelaar. Toppoint Screens worden geleverd met de nieuwste motor van Somfy, inclusief onzichtbare accu en geïntegreerd solar paneel. Wil je het nog eenvoudiger? Dan kun je de Toppoint Outdoor Screens bedienen met een app of spraakbesturing in combinatie met een HUB.

Kies wat bij jou past

Kies het doek dat past bij jouw huis, de kleur van het aluminium frame die past bij jouw kozijnen en de bediening die past bij jouw wensen. De Toppoint Outdoor Screens zijn in drie gemakkelijke stappen te bestellen en passen bij elke situatie.

Floors & more zorgt voor een perfecte montage van je screen en biedt een installatieservice met ervaren vakmensen. Bovendien zijn we 7 dagen per week geopend en vind je ons op de Woonboulevard Utrecht. Je kunt gratis parkeren bij onze winkel. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk advies.

meer dan 60 unieke kleuren

Houd het transparant

Naast de kleur is de transparantie van het doek ook belangrijk. Hiermee bepaal je hoe goed je door het doek naar buiten kunt kijken. Er zijn 4 gradaties in transparantie beschikbaar en je kunt deze in het echt bekijken bij onze winkel. Toppoint Outdoor Screens zijn uitgevoerd met het innovatieve zip-screen, waardoor ze weer- en windbestendig zijn en je ze naar beneden kunt laten, zelfs als het waait of regent. Het screendoek is bovendien schimmelbestendig en kleurecht, en verkleurt niet.

De cassette en het frame

Toppoint Outdoor Screens worden uitgevoerd met een mooie, aluminium design cassette van slechts 85 mm diep en 105 mm hoog. Het frame is in of op het kozijn te plaatsen en er is keuze uit 5 kleuren in fijn structuurlak. De onderlat wordt opgetrokken tot deze grotendeels in de cassette verdwijnt en afdicht, zodat vocht en vuil geen vat krijgen op het screendoek.

Toppoint outdoor screens moet je in het echt zien. Laat je aangenaam verassen door de kwaliteit in afwerking en materiaal én de mooie keuzes die er zijn. Maak gerust een afspraak bij Floors & more.

Bediening op maat

Bij Floors & more in Utrecht vind je de nieuwste Toppoint outdoor screens met de beste bediening. Onze screens zijn standaard uitgerust met de nieuwste 12 volt Somfy motor, inclusief hoogwaardig solar paneel en accu. Zo hoef je geen stroomvoorziening aan te leggen en ben je altijd verzekerd van probleemloze bediening, zelfs op minder zonnige dagen. Met een volle accu kun je jouw screen minimaal 50 keer op- en neer laten bewegen. De opties zijn bijna oneindig en eventueel ook bedraad. Onze ervaren vakmensen helpen je graag bij het realiseren van jouw wensen.

Supereenvoudige bediening met HUB en spraakbesturing

Met onze Toppoint outdoor screens kun je eenvoudig de zon buitenhouden en de temperatuur binnen tot 6 graden koeler houden. Onze screens zijn weerbestendig en bieden optimale filtering van zonlicht. Dankzij het zip-screen en perfecte afdichting rondom, voorkomen ze hinderlijke schittering op televisie of beeldscherm en houden ze zicht naar buiten zonder inkijk naar binnen. Bovendien voorkomen ze verkleuring van het interieur door zonlicht.

Koppel de motor van je Toppoint outdoor screen aan je HUB en bijvoorbeeld Google Home of Amazon Alexa en bedien je screen super eenvoudig met spraakbesturing of de app op je telefoon of tablet, zelfs als je niet thuis bent.

logo's home kits_aangepast

Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Waarom kiezen voor Toppoint outdoor screens?

• Houdt de zon buiten, binnen tot 6 graden koeler
Weerbestendig, geen zorg als het gaat regenen of waaien
• Optimale filtering van zonlicht
• Perfecte afdichting rondom dankzij het zip-screen
• Voorkomt hinderlijke schittering op televisie of beeldscherm
• Houdt zicht naar buiten zonder inkijk naar binnen
• Voorkomt verkleuring van het interieur door zonlicht
• Met accu en zonnepaneel, geen stroomkabels
+60 screendoeken, altijd de mooiste kleur bij jouw huis
• Chique aluminium cassette en omlijsting
• Van buiten en van binnen een mooie aanblik
Voor jou op maat gemaakt
Floors & more voor meten en monteren, succes gegarandeerd

Meten en monteren

gewoon bij jou thuis

Maak je advies afspraak

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'