HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen bij Floors & more

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Voor een 100% verduistering heb ik mijn vouwgordijnen laten voeren. Perfect maatwerk en helemaal passend bij mijn slaapkamer.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

zonder voering

met voering

Advies op maat

Verduisterende vouwgordijnen voor meer sfeer en privacy

Verduisterende vouwgordijnen bieden niet alleen meer sfeer en privacy in huis, maar ook isolatie. Combineer ze met mooie in-betweens voor een stijlvolle set raamdecoratie. Bij Floors & more, de woonwinkel in Utrecht, ontdek je de mooiste verduisterende vouwgordijnen van hoge kwaliteit.

Verduisterende of gevoerde vouwgordijnen

Kies je voor verduisterende of gevoerde vouwgordijnen? Bij ons maakt het niet uit. Verduisterende vouwgordijnen zorgen ervoor dat het binnen echt donker blijft, maar we kunnen ook andere gordijnstoffen verduisterend maken door het te voeren met een verduisterende voeringstof. Ons team van ervaren adviseurs helpt je graag persoonlijk bij het maken van de beste keuze voor jouw interieur en woonwensen.

Meer dan 1.500 gordijnstoffen

Ons uitgebreide aanbod van meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen biedt voldoende keuze voor elke woonstijl. Van kleurrijk en gedessineerd tot verschillende materialen, we hebben voor elk wat wils. Zelfs voor vochtige ruimtes hebben we vouwgordijnen van sterke screenstof die schimmel- en vochtwerend zijn.

Verduisterende vouwgordijnen staan mooi met in-betweens

Combineer verduisterende vouwgordijnen met in-betweens voor mooie raamdecoratie overdag. Ook transparante gordijnen vormen een mooie combinatie. Beide combinaties bieden meer sfeer, aangenaam licht overdag, meer privacy en betere isolatie.

Maatwerk en installatieservice met ervaren vakmensen

Wij leveren maatwerk in vouwgordijnen en stemmen deze volledig af op jouw woonwensen en interieur. Kies bijvoorbeeld voor handbediening met een rvs ketting of elektrische bediening. Voor extra grote vouwgordijnen of meerdere vouwgordijnen naast elkaar is elektrische bediening handig. Top-down vouwgordijnen zijn ook mogelijk. Onze geblindzoomde zijzoomen en kleurgecoördineerd garen zorgen altijd voor nette afwerking. Daarnaast bieden we installatieservice met ervaren vakmensen.

Woonboulevard Utrecht, 7 dagen per week geopend en gratis parkeren

Je vindt ons op Woonboulevard Utrecht en we zijn 7 dagen per week geopend. Ook bieden we gratis parkeren. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs voor persoonlijk advies in raamdecoratie, inmeten, confectie en montage van vouwgordijnen. Bij Floors & more ben je altijd verzekerd van kwaliteit in vouwgordijnen.

balk met logo floors & more

'Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken'

Advies op maat

Interieuradvies