HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen bij Floors & more

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Mooie zaak en erg goed geholpen door het fijne personeel. “Ik zou Floors & more in Utrecht zeker aanraden!”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden: ma: 12.00-17.30
di t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-17.00
zo: 12.00-17.00

Vouwgordijnen, mooi in elk interieur

Vouwgordijnen zijn stijlvolle raamdecoratie die mooi staan in elk interieur. Wat jouw woonstijl ook is, de vouwgordijnen van Toppoint uit onze woonwinkel passen er altijd bij. Hier vind je meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen zodat er altijd iets is dat bij jouw woonstijl past. En met het maatwerk dat wij leveren en ons persoonlijk interieuradvies, weet je zeker dat je hier de mooiste vouwgordijnen vindt voor bij jou thuis. Bezoek dus nu de woonwinkel in Utrecht: Floors & more.
 

Transparante en verduisterende vouwgordijnen

In onze collectie hebben we zowel transparante als verduisterende gordijnstoffen, samen in wel meer dan 1.500 gordijnstoffen. Met zoveel kleuren en dessins is er dus ook altijd wel iets bij voor jouw interieur. Wordt het juist lastiger om een keus te maken als het aanbod zo groot is? Reken dan op ons, wij helpen je graag met vakkundig en persoonlijk interieuradvies.
 

Zorgvuldige confectie

Elk vouwgordijn wordt gemaakt met de beste materialen en via zorgvuldige confectie. Dat laatste gebeurt in ateliers waar we de vouwgordijnen conform jouw wensen laten maken. Daar zorgen ze er onder andere voor dat het garen qua kleur op de stof wordt afgestemd, dat de zijzoomen worden geblindzoomd en dat de baleinen op de juiste plek worden geplaatst die past bij de gewenste uitstraling. Worden baleinen aan de voorzijde van het vouwgordijn geplaatst, dan creëert dat een strakke look terwijl baleinen die aan de achterzijde geplaatst zijn, het geheel een meer klassieke of landelijke uitstraling geven.
 

Vouwgordijnen top-down

De vouwgordijnen kunnen we ook top-down laten maken. Kies je daarvoor, dan kun je ze vastzetten in het onderste deel van het raam. Het effect dat je daarmee creëert, is heel anders dan bij een gewoon vouwgordijn. En het zorgt er ook nog eens voor dat je directe inkijk gemakkelijk kunt tegenhouden. Wel zo praktisch als je wel daglicht in huis wenst, maar ook prijs stelt op je privacy.
 

Vouwgordijnen + gordijnen

Bij Floors & more heb je de keuze uit transparante en verduisterende vouwgordijnen. Het is aan te raden om vouwgordijnen te combineren met andere raamproducten voor overdag licht en privacy in de avond. Vouwgordijnen combineren goed met gordijnen. Verduisterende vouwgordijnen kunnen het beste gecombineerd worden met in-betweens of transparante gordijnen, terwijl transparante vouwgordijnen het mooist staan met verduisterende gordijnen. Zo’n combinatie zorgt ook voor betere isolatie, sfeer en akoestiek in huis.
 

Vouwgordijnen laten voeren

Vouwgordijnen bij Floors & more kunnen worden gevoerd met voeringstof, waardoor de gordijnstof langer mooi blijft en beter beschermd is tegen UV-straling. Bovendien zorgt voering voor betere isolatie en akoestiek. Als je een verduisterend vouwgordijn wilt, maar de gordijnstof van jouw keuze niet verduisterend is, dan kan het alsnog voor je worden gevoerd.
 

Voor hele grote ramen

Onze vouwgordijnen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze sterk genoeg zijn voor grote ramen. De techniek van de vouwgordijnen is solide, met baleinen gemaakt van sterk aluminium dat hol is om te voorkomen dat de vouwgordijnen te zwaar worden. We kunnen vouwgordijnen maken voor ramen tot wel 5 meter breed en 3,2 meter hoog, dus ook voor extragrote ramen. De bediening kan handmatig met een sterke RVS-ketting of elektrisch.
 

Voor vochtige ruimtes

Als je vouwgordijnen wilt ophangen in een vochtige ruimte zoals de keuken of badkamer, dan maken wij ze van het sterke screendoek, dat vocht- en schimmelwerend is. Vouwgordijnen van screendoek zijn dus geschikt voor vochtige ruimtes en blijven mooi en goed functioneren.
 

Het schoonmaken van vouwgordijnen

Het schoonmaken van vouwgordijnen moet volgens de was instructies of de aanwijzingen van Floors & more gebeuren. Zorg er altijd voor dat je de baleinen en verzwaringslat verwijdert voordat je ze gaat schoonmaken. Reinig vervolgens de gordijnstof volgens de aanwijzingen en hang het terug inclusief de baleinen en verzwaringslat, zodat de stof mooi opdroogt in de juiste vorm.
 

Vouwgordijnen bij Floors & more

Bij Floors & more vind je vouwgordijnen voor jouw interieur. Wij bieden installatieservice met ervaren vakmensen en zijn zeven dagen per week geopend. Je vindt ons op de Woonboulevard Utrecht, waar gratis parkeren mogelijk is. Maak gerust een afspraak met onze adviseurs, die je persoonlijk kunnen adviseren. Tot snel!
 

<balk met logo floors & more
 

‘Jouw woonspecialist in Utrecht en omstreken’