HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Aluminium jaloezieën, ook voor vochtige ruimtes!

Bij Vloerenbaas vind je strakke, stijlvolle aluminium jaloezieën die ook nog eens superpraktisch zijn. Want je kunt er elke ruimte in huis mee aankleden, ook de vochtige ruimtes! Of je dus jaloezieën zoekt voor een minimalistische, Scandinavische of juist industriële woonstijl of voor in de badkamer of keuken, deze jaloezieën kunnen altijd. Kom ze eens zelf bekijken in onze experience center op 2 minuten van de snelweg!

Jaloezieën voor de keuken of badkamer

Aluminium jaloezieën hebben een groot voordeel ten opzichte van de houten variant; de vocht- en schimmelwerende eigenschappen. Deze raamdecoratie kun je dan ook prima in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer ophangen. Zelfs op die plekken zullen de lamellen en het bovenprofiel niet roesten of schimmelen.

Ook voor draaikiepramen

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor elke ruimte én voor vrijwel elk soort raam. Zoek je bijvoorbeeld geschikte raamdecoratie voor een draaikiepraam? Dan zijn de aluminium jaloezieën met een breedte van 25 mm een uitstekende oplossing omdat die ook in dit soort ramen passen. Ze kunnen met klemsteunen op het raam bevestigd worden waardoor ze niet gaan hangen als het draaikiepraam opent. Wil je niet boren? Kies dan voor het handige EasyClick-systeem, ideaal dus voor kunststof en aluminium kozijnen. Onze adviesbazen staan voor je klaar om je dit systeem en de aluminium jaloezieën te laten zien.

Voor privacy of filteren van licht

Teveel daglicht op het scherm is altijd storend, of dat nu de televisie is, een laptop of tablet. Maar met jaloezieën heb je daar geen last van; die filteren het binnenvallende licht zodanig dat het wel aangenaam licht blijft in de ruimte maar dat het zonlicht niet irriteert. Wil je privacy in huis ’s avonds of tijdens een gesprek op het werk? Ook dan is dat zo geregeld met deze raambekleding.

Scala® jaloezieën; esthetisch en slim design

Bij ons vind je Scala® aluminium jaloezieën van Toppoint; uitstekend werkende raambekleding van een esthetisch design. Elk onderdeel is van aluminium gemaakt en slim doordacht. Het bovenprofiel bijvoorbeeld is gesloten waardoor stof en vuil er niet bij kunnen. Ook heeft het aan de achterzijde een ronding zodat de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. En onderop zijn er geen dopjes waardoor de jaloezie strak op de vensterbank valt. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Jaloezieën in verschillende (lamel)breedtes

Aluminium jaloezieën hebben van zichzelf al een robuuste uitstraling maar kies je ze in de breedste maten zoals 50 of 70 mm, dan worden ze nog stoerder. Wil je liever wat smaller dan heb je de keuze uit subtiel smal, 16 mm, tot 25 en 35, bijvoorbeeld voor kleinere ramen. En met het brede kleurenpalet kun je ze altijd in een passende kleur laten uitvoeren. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. De Scala® jaloezieën zijn zeer geschikt voor brede ramen. Is je raam breder dan 4 meter? Kies dan voor de Scala® XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 6,9 meter.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Gordijnen met jaloezieën

Wil je de jaloezieën laten aansluiten bij jouw interieur? Dan kun je behalve de kleur ook in de afwerking aanpassingen laten maken. Zo zijn de brede lamellen te voorzien van een mooie ladderband in verschillende tinten. En natuurlijk combineren aluminium jaloezieën heel mooi met gordijnen, voor als je wat sfeer wilt toevoegen of het geluid in de ruimte wilt dempen.

Ook persoonlijk advies bij aluminium jaloezieën?

Wat voor aluminium jaloezieën je ook wenst en met welke andere raamdecoratie je ze ook wilt combineren, je vindt het in onze experience center in Veldhoven. Hier krijg je altijd persoonlijk interieuradvies, we meten de ramen bij jou thuis zelf in waarna we ze voor jou op maat laten maken. Wil jij dat ook? Kom dan snel langs en laat je adviseren door onze adviesbazen. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

met EasyClick