HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Aluminium lamellen, een stoere touch in elk interieur

Een stoer interieur, dat krijg je met mooie aluminium lamellen. En waarmee je het ook combineert; hout, stof of steen, ze passen overal bij. Bovendien passen ze in elke ruimte, ook als het er vochtig is of de ramen groot of schuin zijn. Heel praktisch dus! Voor maatwerk in aluminium lamellen en inspirerend interieuradvies kom je naar Vloerenbaas in Veldhoven!

Moeiteloos bij licht en privacy

Als het op het gebruik aankomt zijn aluminium lamellen natuurlijk niet heel anders dan pvc of stoffen lamellen. Je regelt er moeiteloos de lichtinval en privacy mee door ze open te zetten als je ongehinderd naar buiten wilt kijken, iets schuin als je licht wilt filteren en helemaal dicht voor totale privacy. En is het nodig om de ramen weer eens te lappen? Dan schuif je ze zo aan de kant.

Gemakkelijk in onderhoud

Qua onderhoud zijn aluminium lamellen ook heel eenvoudig. Om ze schoon te maken klik je ze uit de rail, plaats ze op een vlakke ondergrond en reinig ze met een zeepoplossing en zachte, vochtige doek. Zijn ze schoon, zeepvrij en droog? Dan hang je ze net zo gemakkelijk weer terug.

Lamellen voor vochtige ruimtes

Natuurlijk zijn de aluminium lamellen ook heel geschikt voor een vochtige ruimte zoals de badkamer of keuken. De lamellen en alle onderdelen zijn zeer vochtbestendig waardoor het materiaal niet roest of schimmelt.

Voor ramen tot 6 meter breed

Heb je een heel grote raampartij waarvoor je graag verticale lamellen hangt? Dan kan dat met deze aluminium lamellen. Ze kunnen namelijk ramen tot wel 6 meter breed bedekken. Je hebt bij deze lamellen ook weer de keuze uit diverse lamelbreedtes, namelijk 52, 70, 89, 127 en 250 mm. De aluminium lamellen in 250 mm breed worden op een lamelrail geplaatst. En wellicht ten overvloede maar de aluminium lamellen worden niet met een ketting of verzwaringsgewicht geleverd; ze hangen van zichzelf al strak naar beneden.

Vakkundig advies en inspiratie voor aluminium lamellen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van aluminium lamellen? Laat je dan vakkundig adviseren. Wij staan voor je klaar met veel voorbeelden ter inspiratie, zoals wat voor andere raamdecoratie je met aluminium lamellen mooi kunt combineren en in welke woonstijlen ze goed staan. Maar ook met persoonlijk advies en natuurlijk maatwerk. Wat voor afmeting je ook nodig hebt en voor wat voor soort ramen, schuin of trapeze, wij maken de aluminium lamellen van Toppoint voor je op maat. Kom je snel eens langs in onze experience center? Je vindt ons aan De Run in Veldhoven.