HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Iso Plissé® gordijnen: luxe en energiebesparende raamdecoratie

Luxe raamdecoratie, dat zijn de Iso Plissé® gordijnen. De bijzondere honingraatstructuur geeft het een elegante uitstraling en dankzij de vele voordelen en mogelijke toepassingen zijn ze ook nog eens functioneel. Zo zijn de Iso Plissé® gordijnen warmtebesparend, geschikt voor ramen met ongebruikelijke vormen en geschikt voor zowel subtiele lichtfiltering als gehele verduistering in huis. Een bijzondere en bijzonder mooie raamdecoratie dus waar wij je graag meer van laten zien en alles over vertellen in onze experience center in Veldhoven!

Energie besparen tot wel 25%!

Een opvallend kenmerk van de Iso Plissé® gordijnen is natuurlijk de honingraatstructuur. Een eigenschap die zowel visueel als financieel heel aantrekkelijk is! Deze unieke structuur zorgt namelijk voor een isolerende werking die een energiebesparing tot wel 25% kan bereiken. Deze gordijnen hebben door die honingraatstructuur binnenin een stilstaande luchtlaag die de temperatuur in huis constant houdt doordat het de warmte binnen of juist buiten houdt.

Ideaal voor de werkplek

Wie regelmatig thuis werkt of voor kantoor nog mooie en functionele raamdecoratie zoekt, moet zeker de Iso Plissé® gordijnen overwegen. Deze raambekleding voldoet namelijk aan de EU-normen voor lichttransmissie; de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen. In praktijk betekent dit dat de Iso Plissé® gordijnen voldoende licht bij een werkplek doorlaten zonder dat er hinderlijke lichtinval in een beeldscherm is.

Ook voor ramen met afwijkende vormen

Zoveel soorten, zoveel mogelijkheden. Dat geldt zeker voor de Iso Plissé® gordijnen die in vele varianten uitvoerbaar zijn. Deze raamdecoratie is niet alleen mooi, het is ook geschikt voor ramen met afwijkende vormen of op wat lastigere plekken zoals een dakraam, lichtkoepel, draaikiepraam of een slope.

Meer raamcomfort met veel opties

De Iso Plissé® gordijnen hebben heel veel opties zodat je niet alleen de uitvoering kunt kiezen die in jouw interieur mooi staat, je kunt het ook net zo comfortabel maken als jij wilt. Zo kun je ze natuurlijk elektrisch bedienbaar laten maken, kiezen voor een draaistang of bedieningsstok. Wil je een mooie handgreep? Kies dan de transparante of metalen handgreep. Of ga voor de handgreep LiteRise®; een koordloos handgreepmodel voor rechthoekige ramen. Daarmee zet je de onderlat in elke gewenste stand. Wil je ze liever wel via een koord bedienen? Kijk dan eens naar het SmartCord®; een gemakkelijk hanteerbaar koordmechanisme waarbij de koordlengte altijd hetzelfde is. En natuurlijk heb je ook met de montage meerdere opties; wil je dat er geen gaten in de kozijnen komen? Dan installeren we ze in het handige EasyClick-systeem.

Ook top-down bottom-up met Iso Plissé® gordijnen

Superhandig is ook de top-down bottom-up-functie waarmee je Iso Plissé® gordijnen op elke plek van het raam schuift en vastzet waar jij wilt. Deze optie is beschikbaar in elke stofsoort, dus ook die van jouw keuze! En wist je dat er ook een Day & Night-model mogelijk is waarbij twee stofsoorten worden gebruikt die elk het gehele raam kunnen bedekken? Je kiest dan bijvoorbeeld voor een lichtdoorlatende stof voor overdag en een verduisterende stof voor de nacht. Onze adviesbazen kunnen je er alles over vertellen en laten zien!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® gordijnen is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerenbaas een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® hier tussen te plaatsen. De adviesbazen informeren je hier graag over.

Iso Plissé® gordijnen met een mooi gordijn

Natuurlijk heb je bij ons ook in de Iso Plissé® een ruime keuze in stoffen, van lichtdoorlatend tot en met verduisterend. Wil je een mooie lichtinval maar ook voldoende privacy? Combineer dan de Iso Plissé® met een gordijn. Zo geef je jouw interieur een rijke uitstraling.

Iso Plissé® gordijnen op maat laten maken

Kies je bij ons voor de Iso Plissé® gordijnen van Toppoint, dan regelen wij dat ze goed worden ingemeten, vakkundig op maat gemaakt en zorgvuldig geïnstalleerd. Maar eerst adviseren we je ze zelf eens te bekijken. Dat kan in onze experience center waar we vele voorbeelden voor je hebben hangen en onze medewerkers je graag persoonlijk adviseren en inspireren. Kom je eens langs? We zijn geopend overdags van dinsdag tot en met zaterdag of daarbuiten op afspraak. Je vindt onze adviesbazen in onze showroom aan De Run in Veldhoven.

 

Met EasyClick

Voor elk raam een Iso Plissé® gordijn