HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

EasyClick, plaatsen zoonder boren of schroeven! Wij laten je zien hoe.

EasyClick koop je niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Scala® alu jaloezieën'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

EasyClick; montage van raamdecoratie zonder boren of schroeven

EasyClick is een ideale oplossing om raamdecoratie te bevestigen zonder dat er in de kozijnen geboord of geschroefd hoeft te worden. Met dit systeem monteer je plisségordijnen, Duette®Shades of jaloezieën met een handig aluminium frame. Het kan dus ook gebruikt worden bij dakramen of draaikiepramen omdat het frame als zijgeleiding de raamdecoratie mooi strak houdt. Een ideale montage dus, die natuurlijk ook door bazen van Vloerenbaas in Veldhoven gemonteerd wordt!

EasyClick? Easy does it!

De naam zegt het al; het is heel gemakkelijk in gebruik. Is het systeem eenmaal goed gemonteerd via een magneetband of klikband op het kozijn, dan is het vervolgens heel gemakkelijk te verwijderen en weer terug te plaatsen. Bijvoorbeeld omdat de ramen gewassen moeten worden. Ook is de raamdecoratie hiermee gemakkelijk te bedienen en sluit het aan de zijkanten goed af waardoor bij verduisterende raamdecoratie er geen licht via de kieren naar binnen komt. EasyClick kan geplaatst worden op kunststof en aluminium kozijnen en is dus geschikt voor meerdere vormen van raamdecoratie. En wil je op een gegeven moment gordijnen of een andere raambekleding? Dan heb je geen gaten in de kozijnen die je moet wegwerken!

Plissés en Duette®Shades samen met EasyClick

EasyClick voor plisségordijnen en Duette®Shades is er in een verschillend aantal modellen. Zoals het handige top-down-model waarbij de raamdecoratie van bovenaf naar beneden opengezet of gesloten kan worden. Maar ook is het top-down bottom-up-model mogelijk. Daarbij kunnen de plissés of Duette®Shades zowel van bovenaf als van onderen geopend en gesloten worden en kan de raamdecoratie op elke gewenste hoogte vastgezet worden. Het lijkt dan of het stofpakket in het raam ‘zweeft’. Wel zo handig bij hoge ramen omdat je het dan op ooghoogte kunt fixeren en daarmee ongewenste inkijk hindert. Laat je adviseren door onze adviesbazen.

Aluminium jaloezieën voor EasyClick

Heb je jouw oog laten vallen op aluminium jaloezieën? Weet dan dat ook die in dit handige EasyClick- systeem passen. Net als plisségordijnen zijn ook deze jaloezieën te openen en sluiten met een transparante handgreep. En wil je de jaloezieën schuin zetten, dan kan dat met de bekende tuimelstang. EasyClick kan geplaatst worden bij jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm.

Deskundig advies voor EasyClick in jouw raamkozijnen

Dat EasyClick heel goed bevalt, blijkt wel uit de gebruikerservaringen zoals je kunt lezen in dit blog. Lijkt jou dat ook wel wat? Raamdecoratie bevestigen zonder het gedoe van boren of schroeven? Kom dan langs om je verder te laten informeren over dit handige systeem, EasyClick van Toppoint. We laten je graag de voorbeelden zien in onze experience center in Veldhoven. En als je dit systeem aanschaft, dan zorgen wij ervoor dat het vakkundig en netjes gemonteerd wordt, samen met de raamdecoratie van jouw keuze. Jij bent de baas, wij regelen jouw raamdecoratie.