HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Versus®

Overgordijnen

Kijkje in de showroom

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

 

Between Royal

Between Lana

Basics Rustique

Basics Rustique

Monarch

Between Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor je vrij.'

Loux

Loux

Between Royal

Highlands en Between Royal

Nappa

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Sfeervolle gordijnen voor jouw interieur, bij Vloerenbaas, Veldhoven

Sfeervolle gordijnen of liever iets voor het raam dat praktisch is? Bij ons vind je het allebei! Gordijnen zijn immers sfeerbepalend in jouw interieur maar ook geluiddempend en isolerend. In prachtige tinten, dessins en stoffen vind je bij ons in Veldhoven alle soorten gordijnen. Dus ook de nieuwe die jij thuis voor de ramen wilt ophangen. En, we hebben al gordijnen vanaf € 18,95. Benieuwd naar onze collectie gordijnen? Kom dan snel naar onze experience center Vloerenbaas aan De Run in Veldhoven.

Groot aanbod in gordijnstoffen

Iedereen heeft een andere smaak en dus hebben wij een heel groot aanbod van meer dan 1.500 gordijnstoffen van Toppoint.
Van schitterende in-betweens tot verduisterende gordijnen en van brandvertragende materialen tot linnen stoffen. Ook in het materiaal is er volop keuze, variërend van matte, grove structuren tot glanzend en elegant. Wat jouw voorkeur ook heeft, je vindt jouw nieuwe gordijnen vast in ons complete aanbod met talrijke dessins, ontworpen door internationale designers.

Geluiddempend

In een modern of urban interieur komen vaak harde vloeren en muren voor en de inrichting vaak van hout en metaal. Een prachtige, strakke woonstijl maar wel een interieur waarin geluid erg hol kan klinken. Met de juiste raamdecoratie kun je het geluid dempen. Bijvoorbeeld met verduisterende gordijnen die ook gevoerd zijn. Of je combineert in-betweens met passende overgordijnen. Dit geeft al snel veel sfeer in huis en zorgt ook voor een prettige akoestiek.

Gordijnen voor betere warmte-isolatie

Maar liefst 50% van de warmte kan uit huis verdwijnen via de ramen. Mooie gordijnen zijn dus niet alleen maar mooi, als je ze laat voeren of voor een dikkere stof kiest, kunnen ze dus ook de hoogte van de energierekening beïnvloeden. Zeker grote ramen kunnen naast het vele lichtinval ook voor veel warmteverlies zorgen. Kies je echter voor dikke overgordijnen dan blijft de warmte ’s winters binnen en houd je het in de zomer juist buiten.

Verduisteringsstof voor gordijnen die het echt donker maken

Waarschijnlijk wil jij niet altijd wakker worden zodra het licht wordt. En dat is ook niet nodig, als je kiest voor verduisterende gordijnen. Sommige gordijnstoffen zijn van zichzelf al verduisterend maar wil jij een ander dessin of materiaal? Dan kunnen wij ze voor jou laten voeren met een verduisterende stof. Dat materiaal varieert van dun tot dik en van redelijk tot geheel verduisterend. Ideaal voor de slaapkamers en kinderkamers maar ook voor de woonkamer. Want verduisteringsstof zorgt ook voor een aangename akoestiek, isoleert warmte en voorkomt natuurlijk alle inkijk. Liever een 2-in-1 product dat zowel het licht filtert als de ruimte kan verduisteren? Dan is wellicht het Versus® gordijn van Toppoint wat voor jou.

Inspirerende experience center met ruim aanbod aan gordijnen

Weet je nog niet precies wat voor gordijn je zoekt of wat mooi staat in jouw interieur? Kom dan naar onze experience center in Veldhoven. Hier vind je veel verschillende interieurstijlen en een compleet aanbod aan gordijnen. Wij adviseren je persoonlijk en leveren een uitstekende service vanaf het advies en inmeten tot en met het op maat maken en installeren. Zien we je snel? Je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

Combo

Laos

Emma Voile

Basics Pastel