HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Hordeur voor elke deur, ook extra grote deuren!

Hordeuren thuis? Ideaal! Horren houden ongewenste insecten en pollen mooi buiten terwijl je wel lekker de deuren open laat staan. Wij maken die hordeuren op maat voor elke deur en in verschillende uitvoeringen, ook voor heel hoge deuren en voor brede deuropeningen. Ze sluiten perfect, veroorzaken geen beschadigingen aan kozijnen en kunnen van horrengaas voorzien worden dat past bij jouw woonsituatie. Bijvoorbeeld als je huisdieren hebt, kinderen of graag ongehinderd naar buiten wilt kunnen kijken. Benieuwd naar de mogelijkheden in hordeuren? Kom eens kijken in onze experience center, 2 minuten vanaf de snelweg in Veldhoven!

Plissé hordeur met extra sterk horrengaas

Een sterke en functionele hordeur is de plissé hordeur. Deze hor kan in vrijwel elke deur geplaatst worden. Het neemt weinig ruimte in doordat de hor mooi opzij schuift, bijvoorbeeld als de buitendeur dicht is. Schuif je de plissé hordeur een klein stukje open, dan klapt die niet meteen dicht maar blijft gewoon staan. En het horrengaas van deze hordeur is geplisseerd waardoor dit gaas ook nog eens veel sterker is dan vlak horrengaas.

Pendelhordeur, superhandig bij kinderen of huisdieren

Zowel bij kinderen als huisdieren is de pendelhordeur de beste hordeur voor jouw woonsituatie. Deze hor gaat namelijk naar beide kanten open en sluit ook weer vanzelf. Ideaal dus want zo blijft de hordeur niet continu openstaan en kunnen de kinderen en huisdieren eenvoudig naar binnen of buiten. Heb je huisdieren, dan adviseren wij je om de pendelhordeur te voorzien van huisdierengaas. Dat is een extra sterk horrengaas en kan dus een stootje hebben van de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende hordeur

Een hordeur die lijkt op een gewone deur is de scharnierende hordeur. Deze hor klapt niet naar beide zijden open maar gewoon naar een kant. Het lijkt dus op de pendelhordeur maar gaat maar naar een zijde open. Natuurlijk kan ook deze hordeur voor jou op maat gemaakt worden met een horrengaas naar keuze. Zoals met het pollenwerende gaas, het Petscreen-gaas voor huisdieren dat 7 keer sterker is dan normaal horrengaas, of het extra transparante gaas (TTA-gaas).

Schuifhordeur, voor grote deuropeningen

Deze hordeur is, zoals de naam al zegt, geschikt voor schuifpuien. Maar ook kan de schuifhordeur geplaatst worden in andere grote deuropeningen. De schuifhordeur kunnen we maken in afmetingen tot wel 2 meter breed en 3 meter hoog. Is de deuropening nog groter? Dan kunnen we de deuren naar elkaar toe laten sluiten. Ook deze hordeur wordt dus precies op maat gemaakt.

Hordeur op maat gemaakt

Een goede hordeur vereist natuurlijk maatwerk. En dat leveren wij. Onze hordeuren zijn van het topmerk Toppoint. Wil je weten welke hordeur het meest geschikt is voor jouw huis? Bezoek ons dan aan De Run in Veldhoven. Onze adviesbazen staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en een uitstekende service te garanderen, vanaf het inmeten tot en met het installeren.

 

Plisséhordeur

Pendelhordeuren