HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Raamhorren

Hordeuren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Horren voor ramen en deuren, bij Vloerenbaas in Veldhoven

Ramen en deuren openzetten om frisse lucht in huis te krijgen? Heerlijk! Maar niet zo fijn als je last hebt van hooikoorts of geen insecten in huis wilt. Kies dan voor een; dit kan voor ramen en deuren. Zo blijven de pollen en insecten buiten maar heb je wel de frisse lucht binnen. Alle horren zijn op maat gemaakt, van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in diverse soorten horrengaas. Meer weten? Bezoek ons dan; Vloerenbaas aan De Run in Veldhoven!

Zo blijven insecten buiten

Meestal worden horren gekocht om vliegende insecten buiten te houden. Of het nu muggen en wespen zijn of vliegen, je kunt er het gehele jaar last van hebben. Maar met horren voor ramen en deuren blijven de insecten buiten terwijl jij ongestoord binnen een boek kunt lezen of tv kunt kijken met het licht aan. Er komt geen insect meer binnen!

Hooikoorts? Plaats horren!

Houd jij wel van mooi weer maar kun je er niet zo van genieten door de hooikoorts? Dan heb je er in huis ook al last van zodra je de deuren en ramen openzet, de pollen waaien immers gewoon naar binnen. Wie last heeft van een pollenallergie weet hoe vervelend dit is. Maar weet je ook dat je jouw woning grotendeels pollenvrij kunt maken met horren van speciaal pollenwerend gaas? Dat gaas houdt ruim 90% van de pollen tegen terwijl de ventilatie wel voldoende is. Een ideale oplossing dus als je hooikoorts hebt en toch thuis de ramen en deuren wagenwijd wilt openzetten met mooi weer!

Horrengaas in verschillende soorten

Naast dat pollengaas voor horren hebben we nog meer soorten horrengaas. Zoals ‘Petscreen’, een huisdierengaas dat zo’n 7 keer sterker is dan gewoon horrengaas. Dat gaas is heel scheurvast en dus heel handig als je huisdieren hebt. Maar ook het ‘Transpatec’ horrengaas kunnen we in de horren plaatsen. Dit is een extra transparant gaas dat veel licht en ventilatie doorlaat maar toch heel sterk is. Laat je door ons jouw horren maken, dan kun je ze dus helemaal op maat laten maken met al deze verschillende soorten horrengaas.

Voor elk raam en elke deur

Wat voor deur je ook hebt, van een gewone scharnierende deur tot een brede schuifpui, je kunt bij ons altijd een hordeur op maat laten maken. En natuurlijk doen we dat ook voor de ramen; van de normale ramen tot dakramen, draaikiepramen of ramen met een afwijkende vorm. Voor alle soorten ramen hebben wij raamhorren. Elk met een perfect mechanisme voor een optimale afdichting en die de kozijnen niet beschadigt.

Hordeur en raamhor, perfect passend voor jouw ramen en deuren

Een hor heeft niet zoveel zin als het niet goed aansluit. En dus vinden wij het niet meer dan normaal om elke Toppoint  hordeur en raamhor perfect passend te maken door het nauwkeurig in te meten, exact te maken en vervolgens zorgvuldig te plaatsen. Wil jij ook voor jouw ramen en deuren horren om insecten en pollen buiten te houden? Kom dan eens langs in onze woonwinkel. We hebben de verschillende soorten horrengaas en meerdere voorbeelden in de zaak die we je graag laten zien! Je kunt overdag van dinsdag tot en met zaterdag bij ons terecht of op een andere moment op afspraak.

 

Bezoek onze experience center