HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Between Lana

Between Cotton FR

Blue Leaf

Loux

Basics Mondain

Florie

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Kimora

Dots

Jardin

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-between gordijnen, voor prachtige lichtinval en veel privacy

In-between gordijnen zijn eigenlijk de ideale combinatie van prachtig licht in huis met voldoende privacy. In-betweens zijn mooie, lichte gordijnen waardoorheen je niet naar binnen maar wel naar buiten kunt kijken. Het zonlicht laten ze wel binnen, heel mooi gefilterd dankzij de zachte stof. Wil jij ook deze fijne gordijnen in jouw huis? Kom dan onze ruime collectie bekijken aan De Run in Veldhoven.

Vitrage of halftransparante gordijnen

In-between gordijnen zijn ook bekend als vitrage of halftransparante gordijnen. Hoe je ze ook noemt, in-betweens staan garant voor een prachtig diffuus licht in huis waarmee ze in elk interieur sfeer weten te brengen.

In-betweens bij Vloerenbaas in Veldhoven

De collectie in-betweens bij Vloerenbaas in Veldhoven is heel uitgebreid. Zo vind je bij ons natuurlijk diverse uni-varianten in mooie basics maar ook actuele trendkleuren, glanzende stoffen en grovere weefsels. Wil je liever een dessin? Die hebben we ook; zowel gedrukt als geweven. Als je hier dus geen halftransparant gordijn kunt vinden dat past bij jouw interieur, dan bestaat het gewoon niet!

Kwaliteit in materiaal

Behalve in kleuren, dessins en stoffen is er ook veel keuze in materiaalsoort bij de in-betweens. Zo zijn er gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens en zijn er gordijnstoffen van synthetische garens gemengd met linnen, katoen en/of wol. Elke stof heeft zijn unieke karakteristieken maar standaard is altijd de hoge kwaliteit van elke gordijnstof waarvan de Toppoint in-betweens in onze experience center gemaakt zijn.

Gordijnen voor elk moment van de dag

Een in-between is eigenlijk een gordijn voor elk moment van de dag. Het biedt overdag voldoende privacy met gelijktijdig volop lichtinval, en dat is wel zo prettig, thuis maar ook op kantoor. Wil je ook ‘s avonds privacy? Combineer dan deze gordijnen met overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Net wat jij mooi vindt in raambekleding. Liever een multifunctioneel raamproduct dat zowel het licht mooi kan filteren als de kamer kan verduisteren? Dan is wellicht het Versus® gordijn van Toppoint wat voor jou! Voor persoonlijk advies of inspiratie in de vele opties met in-between gordijnen voor jouw huis of interieur ga je natuurlijk naar onze experience center in Veldhoven.

Grote collectie in-between gordijnen

Met een zeer grote collectie in-between gordijnen en heel veel voorbeelden om zelf te bekijken weet je bij ons zeker dat je slaagt voor jouw interieur. En wat je ook kiest, wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en deskundige service, vanaf het eerste advies en het inmeten tot het ophangen van de op maat gemaakte in-betweens.

 

Bezoek onze experience center

Combineer in-betweens met jaloezieën

Between Lana