HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

XL7

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Jaloezieën, een ideale raamdecoratie

Jaloezieën passen bij elke woonstijl en zijn ook nog eens geschikt voor elke ruimte. De ideale raamdecoratie dus! Heb je grote of kleine ramen? Wil je jaloezieën voor in de huiskamer, keuken of badkamer? Het maakt niet uit, in elke ruimte kunnen ze de privacy en lichtinval naar wens regelen. Wil jij ook jaloezieën die passen in jouw huis? Kies dan voor persoonlijk advies en maatwerk van de adviesbazen van Vloerenbaas in Veldhoven.

Overal in huis

Voor welke ruimte in huis je ook raamdecoratie zoekt, jaloezieën kunnen dus overal! Je hebt hierin de keuze uit sfeervolle houten jaloezieën en de robuuste aluminium variant. De houten jaloezieën kunnen in de huiskamer, slaapkamer of op kantoor en de aluminium jaloezieën zijn ook geschikt voor de badkamer of keuken. Die laatste zijn namelijk schimmel- en vochtwerend. Ofwel, ze zullen niet roesten of schimmelen waardoor je ze als je wilt, jarenlang kunt laten hangen.

Eenvoudig te reinigen

Wie van gemak houdt, wordt vast blij van het feit dat jaloezieën eenvoudig te reinigen zijn. Het enige wat je hoeft te doen is ze even open te zetten en met een plumeau het stof en vuil regelmatig weg te vegen. Zit er toch nog een hardnekkige vlek? Dan neem je de jaloezieën even af met een vochtig doekje. Reinig je ze regelmatig op deze manier dan blijven ze mooi schoon en gaan lang mee.

Licht en privacy? Zo geregeld!

Met jaloezieën voor het raam is de lichtinval en privacy zo geregeld. Je kantelt ze precies zoals jij wilt en bepaalt daarmee zelf hoeveel licht de kamer in komt. En de inkijk? Die beperk je net zo gemakkelijk. Vind je dat er toch nog teveel licht via de kieren aan de zijkant van de jaloezieën naar binnen komt? Combineer ze dan met een mooi gordijn. Het verrassende contrast van harde en zachte materialen is aangenaam, geeft een bijzondere sfeer en is bovendien verduisterend. Het vinden van de juiste combinatie in raamdecoratie is overigens geen probleem. Wij hebben talloze stoffen en dessins in gordijnen zodat je bij ons altijd een combinatie vindt die past bij de gekozen jaloezieën en jouw woonstijl. We laten je in onze winkel graag mooie voorbeelden zien en doen je persoonlijke suggesties zodat we de mooiste combinatie voor jouw interieur kunnen samenstellen.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

Is een beetje gemak niet voldoende? Dan ga je natuurlijk all the way met elektrisch bedienbare jaloezieën! Deze optie is beschikbaar bij houten én aluminium jaloezieën en worden met zowel afstandsbediening geleverd of kies voor bediening via je Hub en app. Onze adviesbazen weten er alles van en informeren je graag.

Ladderband bij houten en aluminium jaloezieën

Voor een mooie afwerking van de jaloezieën kun je de lamellen laten afwerken met een ladderband. Dit is een bredere band die het gebruikelijke koord vervangt en zo de gaatjes van de lamellen bedekt. Hierdoor verminder je eventuele lichtinval via die gaatjes maar het staat ook heel strak en stijlvol. De ladderbanden zijn er in verschillende kleuren en maten. De ladderband bij de aluminium jaloezieën is mogelijk bij de lamelbreedtes 50 en 70 mm en bij de houten variant van 50 en 63 mm breed.

Voor grote en kleine ramen

Wil jij ook jaloezieën voor de ramen? Dan adviseren wij je graag welke breedte het beste past in jouw interieur. Je hebt bij ons de keuze uit de complete collectie; zo zijn aluminium jaloezieën beschikbaar in 16, 25, 35, 50 en 70 mm breed en de houten in 50 en 63 mm.

Persoonlijk advies voor jaloezieën bij jou thuis

Wat voor afmetingen de ramen in jouw huis ook hebben, met jaloezieën is het geen enkel probleem. Die laten we namelijk gewoon voor jou precies op maat maken. Het inmeten en installeren doen wij natuurlijk ook voor je. Wil je daar meer over weten, de verschillende jaloezieën van Toppoint eens zelf bekijken of een persoonlijk stylingadvies krijgen? Kom dan bij ons langs bij ons experience center in Veldhoven, we zijn overdag van dinsdag tot en met zaterdag geopend en daarbuiten op afspraak. Je vindt ons op 2 minuten afstand van de snelweg, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.