HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

899

tevreden klanten

Door een persoonlijk advies gaan onze klanten tevreden naar huis.

Zeer tevreden

“Jong en creatieve groep specialisten. Met veel kennis en advies hebben we de juiste keuze kunnen maken wat voor soort gietvloer, kleur en afwerking we zouden willen. Nu ligt de gietvloer prachtig in ons eerste huis en zijn we ontzettend tevreden over zowel het resultaat als het advies- en verkoopproces. Zo doen ze toch hun naam eer aan.”

Jesse van Maanen

Fijn bedrijf

“Fijn bedrijf, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vloerenbaas onderscheidt zich van anderen door uitstekende pro-actieve communicatie, en afspraken worden nagekomen. Dat is geen vanzelfsprekendheid in deze drukke tijd. Een aanrader dus!”

Tom Verbruggen

Goede prijs kwaliteit

“We zijn naar de Vloerenbaas gegaan om te kijken naar verschillende PVC vloeren en hebben ook het afwerken van de vloerverwarming, egaliseren, leggen van vloer, plaatsen van plinten èn schilderen van de wanden en plafond uitbesteed aan dit bedrijf  en is, in onze optiek, de prijs zeer schappelijk gebleven.”

Dhr. de Vries

5 sterren

”Super leuk dynamisch bedrijf, enorm verfrissend en eigentijdse moderne uitstraling..,
Dikke ⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️ voor deze gasten.”

Eric Spierieus

Geweldig!

”Geweldig mooie vloer gekregen, met zorg en liefde gelegd. Zeer aan te bevelen! Bedankt, Vloerenbaas”
Anja de Waard

Top bedrijf

Wat een top bedrijf! Allemaal leuke, opgewekte en nette gasten. We zijn goed geadviseerd in onze keuze voor een nieuwe vloer.  Het was echt een kwestie van uitzoeken, sleutel afgeven en thuis komen in een compleet ander huis. En het allerbelangrijkste: de vloer ligt er super strak in.

Laura Steenkamer