HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Lamellen; praktisch, tijdloos en voor elk raam

Tijdloze raamdecoratie en ongekend praktisch, dat zijn lamellen. Ze zijn er in verschillende maten en worden daarom vaak gekozen bij grote raampartijen. Maar ook kun je met lamellen het licht en de privacy heel goed zelf bepalen, ze combineren uitstekend met andere raamdecoratie en zijn er in diverse varianten. Iso reflex®, aluminium, pvc of stoffen lamellen en in veel kleuren en structuren. Een heel ruim aanbod dat je gewoon eens zelf moet bekijken in onze experience center in Veldhoven, Vloerenbaas.

Persoonlijk advies bij Iso reflex®, aluminium, pvc en stoffen lamellen

De keuze in lamellen is heel groot met een aanbod in aluminium, pvc en stof. Het voordeel daarvan is dat er altijd wel iets voor jouw interieur bij zit. Het lastige kan natuurlijk zijn dat je niet kunt kiezen. Maar daar helpen wij je bij; want uit het complete aanbod in verticale lamellen zoeken wij met jou wat het beste bij jouw woonstijl en smaak past. Om het vervolgens goed voor je te regelen; van het inmeten tot het installeren. Dat doen we allemaal zelf zodat je zeker weet dat het gebeurt zoals jij wilt.

Verschillende lamelbreedtes

Net als jaloezieën zijn Toppoint lamellen in verschillende lamelbreedtes verkrijgbaar. Het is maar net wat jij mooi vindt en wat goed staat in jouw interieur. Wil je lamellen voor een grote raampartij of heeft een stoere uitstraling jouw voorkeur? Dan kies je voor brede lamellen. Wil je liever een subtielere look of heb je kleinere ramen waarvoor je raambekleding zoekt? Dan kies je de smalste lamellen.

Bij schuifpuien…

Lamellen zijn ideaal bij schuifpuien. Ze kunnen immers ook voor grote raamoppervlaktes gehangen worden terwijl je als je de schuifdeur openzet, de lamellen nog wel gewoon voor de overige ramen blijven. Je schuift dan gewoon een deel opzij terwijl de rest in de gewenste stand blijft hangen.

… maar ook voor grote ramen of trapeze ramen

Maar ook als de ramen in jouw huis niet de standaard afmetingen hebben, kun je voor lamellen kiezen. Zoek jij raamdecoratie voor hele grote, hoge ramen of trapeze ramen, de ‘slope ramen’? Weet dan dat lamellen ook in grotere afmetingen gemaakt kunnen worden en dat ze geschikt zijn voor ramen met een schuine zijde. Heb jij dit soort ramen? Kom dan eens bij ons langs in Veldhoven en we bespreken graag de mogelijkheden in raamdecoratie met je.

Handige glazenwasfunctie bij lamellen

De glazenwasfunctie is een heel handige functie bij lamellen. Hiermee koppel je het gehele lamelpakket in een keer los van de bedieningsunit. Zo kun je het hele pakket lamellen gemakkelijk met de hand verschuiven. Bijvoorbeeld om, natuurlijk, de ramen te lappen. Bedien je de lamellen met het koord, dan koppelt het pakket zich ook zo weer vast. Deze optie is niet beschikbaar bij een lamelbreedte van 250 mm.

Advies over lamellen bij de experience center van Veldhoven

Voor wooninspiratie en persoonlijk advies in raamdecoratie zoals lamellen ga je naar onze experience center in Veldhoven. Je vindt ons aan De Run. Daar staat een team van vakmensen voor je klaar en kun je altijd rekenen op persoonlijke en kwalitatieve service, vanaf het advies en inmeten tot het op maat maken en installeren. Zien we je snel? We zijn van overdags van dinsdag tot en met zaterdag geopend en daarbuiten op afspraak. En voor de deur is er volop gratis parkeergelegenheid.