HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

No Limits® Protect

Bescherming tegen vuil en vocht

Vlekken op je nieuwe gordijnen of raamdecoratie, dat wil je niet! Het is een scenario wat we allemaal wel kennen. No Limits® Protect is een product gebaseerd op nanotechnologie. Bescherm hiermee je mooie gordijnen, raamdecoratie en overige interieurtextiel, zoals gestoffeerde meubels, tegen dit soort ongelukken en vervuiling gedurende de tijd. Zelfs de meest delicate stoffen worden beschermd.

Hoe te gebruiken

Spray No Limits® Protect eenvoudig op de stof. De vloeistof dringt diep in de stof en sluit de individuele vezels van binnenuit af voor vuil en vlekken. Na 24 uur drogen is de stof beschermd. Er komt geen laagje op de stof maar het dringt in de vezels, hierdoor blijft vuil zonder te hechten tussen de vezels hangen en kan eenvoudig verwijderd worden, Meestal is alleen keukenpapier genoeg. En anders doet gewoon leidingwater wonderen. Herhaal elke 12 maanden.
Heb je je raamdecoratie nog niet behandeld maar wel een vlekje, gebruik dan eerst No Limits® Clean.


Inhoud:
500ml

Ingrediënten:
minerale en biobased ingrediënten

Veiligheidsmaatregelen:
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. In geval van contact grondig spoelen met water.

 


De Toppoint No Limits® onderhoudsproducten zijn exclusief verkrijgbaar bij oa. Vloerenbaas in Veldhoven.