HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vloerenbaas ook baas in raamdecoratie

Ontmoet de bazen van de club!

Bij VloerenBaas is iedereen de baas. Wij vinden dat je het allerbeste verdient als je bij ons een vloer of raamdecoratie koopt. Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze bazen. Een vloer of mooie binnenzonwering is voor ons tenslotte meer dan een bodem waar je op loopt of een kleur voor je raam.

Aan het creëren van die beleving dragen wij als VloerenBaas graag bij door met liefde & passie ons vakmanschap uit te voeren.

Wij gaan verder waar anderen stoppen en maken jou de baas. In alles. Waarom? Omdat wij pas tevreden zijn als jij dat bent. En tevreden bazen vertellen het door aan andere bazen. Daar zijn we van overtuigd.

Onze bazen zijn naast vloerenbazen ook raamdecoratiebazen want met veel enthousiasme vertellen wij je wat bij jouw interieur het beste kan en het mooiste staat. Natuurlijk meten wij alles bij jou thuis op en zorgen we ook dat alles mooi opgehangen wordt.

 

Baas in advies

We leggen je niet in de luren, maar leren je alles tot je zelf jouw ideale vloer of raamdecoratie kunt kiezen. Baas in kwaliteit. We staan vierkant achter vloeren waar jij graag op staat en raamdecoratie die het mooiste staat.

 

Baas in prijs

We kopen groot in, delen de marge met jou en verzenden gratis. Zo ben je de helft goedkoper uit.

 

Baas in service

We gaan voor de hoogste baastevredenheid en halen het onderste uit de kan voor jou. Omdat het kan.

 

Baas in garantie

We geven baasgarantie:
10 jaar op de vloer, 5 jaar op leggen en de garantie van jouw glimlach|
2 jaar op insectenwering en elektrische aansturing van raamdecoratie
7 jaar op onze Toppoint raamdecoratie
 

Vloerenbaas gaat verder:

We leggen ons niet neer bij de standaarden in de vloerenbranche. Tijd om het beter te doen is er altijd. Daarom heeft Vloerenbaas niet alleen vakkundige verkopers en vloerenleggers in dienst, maar ook projectmanagers en een kwaliteitsmanager.

Zo garanderen we dat jij de vloer krijgt waar je van droomt en dat wij continu verbeteren. Zo zijn we er ook als er een keer iets niet goed gaat. Dan lossen we het op. Alles voor de baas.