HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Monarch

Highlands en Between Royal

Monarch

Isola

Evergreen

Madee

Evisa

Isola Effect

Highlands

Hanne

Overgordijnen voor elk interieur

Overgordijnen staan mooi in elk interieur en bij elke woonstijl. De warme, elegante uitstraling zorgt voor sfeer en daarbij hebben overgordijnen nog tal van andere voordelen. Zo geven ze privacy in de avond en houden ze zomers de warmte buiten terwijl het ’s winters binnen juist aangenaam warm blijft. En houd jij van een goede nachtrust? Laat dan jouw gordijnen voeren met een verduisterende stof. Wil jij ook overgordijnen in jouw interieur? Bezoek dan Vloerenbaas in Veldhoven en bekijk de Toppoint collectie!

Veel voordelen

Overgordijnen zijn meestal van een dikke gordijnstof, soms ook nog gevoerd. Dat maakt ze de ideale raamdecoratie om privacy in huis te creëren. Maar overgordijnen bieden meer voordelen. Zo zijn ze ook geluiddempend wat de akoestiek in huis aangenamer maakt. En doordat ze perfect isoleren houden ze het huis zomers heerlijk koel en ’s winters juist aangenaam warm.

Verduisterende functie

Vaak wordt gedacht dat overgordijnen verduisterend zijn maar dat is niet altijd zo. Wel kunnen we ze bijna altijd verduisterend maken. Je kunt dus gewoon de stof of het dessin kiezen dat het mooist zal staan in jouw interieur. Wij laten het dan voeren met een bijpassende verduisteringsstof. Hierbij heb je de keuze uit 4 verschillende stoffen. Je kunt de overgordijnen dus net zo verduisterend laten maken en zo royaal of soepel vallend als jij mooi vindt!

Overgordijnen op maat maken

Natuurlijk kun je ook overgordijnen op maat laten maken. Weet je welke stof, kleur, eventueel dessin en soort gordijnplooi je wilt? Dan laten we die gordijnen maken, eventueel met de verduistering van jouw keuze. Is de keuze in stoffen, tinten, dessins en gordijnplooien te groot? Dan helpen wij je, wij kennen ons assortiment door en door en hebben jarenlange ervaring in interieurinrichting met raamdecoratie. Zo komen we samen tot een overzichtelijke selectie van overgordijnen waaruit je dat gordijn kiest dat het mooist bij jou thuis zal staan!

Combineren van gordijnen

Natuurlijk weet je dat overgordijnen heel goed gecombineerd kunnen worden met andere raamdecoratie zoals plisségordijnen, in-betweens of transparante rolgordijnen. Maar weet je ook welk effect je met die combinatie wilt bereiken? Moet het een spannend, sfeervol of juist verrassend accent in jouw interieur worden? Wat je ook wilt, je vindt het in onze experience center in Veldhoven waar we een heel uitgebreid assortiment aan gordijnen hebben. En zoek je juist inspiratie voor een mooie combinatie in gordijnen? Ook dan nodigen we je uit om snel langs te komen!

De juiste stof, plooi en dessin voor jouw interieur

Zoals gezegd vind je bij Vloerenbaas overgordijnen met elk dessin en in elke kleur. Modern strak, robuust linnen, uni-kleuren van glanzend egaal maar ook in grovere weefsels. We hebben het allemaal net zo goed als gordijnen met dessin in geweven en gedrukte prints. Bovendien is er volop keuze in gordijnplooien en de afwerking van jouw overgordijnen. Of je nu de strakke Wave-plooi wilt bij de moderne raampartij in jouw huis, een enkele retourplooi of rvs-ringen? Of liever de dubbele plooi of koperkleurige ringen voor een wat klassieker of speelser effect? Wij hebben het, kom maar kijken.

Overgordijnen in Veldhoven

Op zoek naar voorbeelden, mogelijkheden en inspiratie in overgordijnen? Kom dan naar de interieurstylisten van Vloerenbaas in Veldhoven. We ontvangen je graag aan De Run voor veel inspiratie en persoonlijk advies. Zodat ook jij binnenkort prachtige overgordijnen aan jouw interieur kunt toevoegen.

 

Mooi in combinatie met transparante rolgordijnen

Bezoek onze experience center