HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Verduisterende paneelgordijnen, ook voor de slaapkamer of kinderkamer

Als het ergens op commando donker moet kunnen zijn, dan is het in de slaapkamer of kinderkamer. En dus heb je daar verduisterende gordijnen nodig. Wil jij dat, maar wil je ook paneelgordijnen? Dan laat je die in een verduisterende stof helemaal naar jouw wens uitvoeren. Wij regelen dat voor je, bij Vloerenbaas in Veldhoven. Verduisterende paneelgordijnen dus, voor elke ruimte in jouw interieur.

In vele kleuren en dessins

Lijkt het je nogal donker, die verduisterende paneelgordijnen? Wees dan gerust, dat hoeven ze namelijk helemaal niet te zijn! Deze paneelgordijnen kun je namelijk in bijna elk gewenste kleur en in heel diverse dessins laten uitvoeren. Van een rustige kleur voor de slaapkamer tot een vrolijk dessin voor de kinderkamer, je vindt het in ons ruime assortiment verduisterende gordijnstoffen!

Lekker koel met verduisterende paneelgordijnen

In een fijne slaapkamer is het aangenaam koel. Maar daarvoor heb je wel een gordijnstof nodig die de warmte buiten houdt. Dat kan met deze verduisterende paneelgordijnen. En wie graag ‘s avonds nog een kaarsje brandt in de slaapkamer kiest dan het beste voor een van de vlamvertragende gordijnstoffen, een collectie waarin gelukkig ook veel keuze is.

Gemakkelijk te reinigen

Ook als het paneelgordijn in de slaapkamer komt te hangen, kan het op den duur wat vies worden. Maar gelukkig is de reiniging van verduisterende paneelgordijnen heel gemakkelijk. Vlekken verwijder je al met een borstel of droge doek. Let wel op dat je nooit een schoonmaakmiddel gebruikt of dat je hard wrijft of schrobt op de stof. Gaat de vlek er toch niet uit? Kom dan naar ons en we helpen je.

Sfeervolle combinaties met paneelgordijnen

Een verduisterend paneelgordijn is heel sfeervol maar zo leuk is het meestal niet als het ook overdag in huis donker blijft. Combineer het daarom met andere raamdecoratie zodat je overdag bijvoorbeeld in-betweens voor de ramen hebt hangen om de eerste inkijk te hinderen. En heb je in jouw kamer naast de grote ramen ook nog een klein raam? Dan heb je andere raambekleding nodig dan alleen de paneelgordijnen. Weet dan dat je van dezelfde stof waarvan de paneelgordijnen zijn gemaakt, ook bijvoorbeeld een rolgordijn kan laten maken. Zo heb je wel dezelfde uitstraling in de ruimte terwijl alle raamdecoratie geheel naar jouw smaak is.

Persoonlijk advies bij de experience center in Veldhoven

Echt mooie verduisterende paneelgordijnen die perfect passen in jouw interieur? Die laat je natuurlijk op maat maken precies zoals jij wilt. En dat regelen wij voor je, in de stof, met de kleuren en de afwerking zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met houten of aluminium vlakke latjes op verschillende hoogtes op de panelen. Wil je weten wat het mooist staat bij jou thuis? Vraag het ons. Voor volop interieurinspiratie en persoonlijk advies kun je altijd bij ons terecht. En vervolgens regelen we het ook heel goed voor je. Door het zelf in te meten, vakkundig te laten maken en zorgvuldig te installeren. Tot ziens in Veldhoven, 2 minuten van de snelweg, met gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kom langs in onze experience center