HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Paneelgordijnen, functionele en decoratieve gordijnen

Paneelgordijnen zijn zeer stijlvol, decoratief én uiterst functioneel. Natuurlijk zijn ze prachtig als raamdecoratie maar je kunt ze ook neerzetten als een scheidingswand of ter decoratie. En zoek je een mooie oplossing voor de ramen van een grote schuifpui? Of voor heel grote raampartijen? Dan zijn deze gordijnen een slimme keus. Die je bovendien kunt laten maken in veel verschillende uitvoeringen zodat ze helemaal passen in jouw interieur. Benieuwd naar de vele mogelijkheden van paneelgordijnen? Kom het dan eens zelf bekijken in onze experience center in Veldhoven.

Licht en privacy

Met paneelgordijnen regel je met een speels gemak de lichtinval in de ruimte. Want elk paneel is zowel individueel als gekoppeld bedienbaar en kan op diverse posities neergezet worden. Zo bepaal je eenvoudig zelf het licht en de privacy in de ruimte, net zoals jij dat wilt.

Paneelgordijn als roomdivider, een mooie scheidingswand

Soms zijn grote ruimtes zo groot dat ze gewoon niet meer praktisch zijn. In dat geval kun je van een paneelgordijn een scheidingswand maken, de zogenoemde roomdivider. Daarmee verdeel je de ruimte gemakkelijk in twee kleinere ruimtes. Elk paneel kun je apart verschuiven waardoor je ze zo op de plek neerzet waar jij ze hebben wilt. Superhandig voor thuis maar ook voor kantoor!

Ook voor de schuifpui

Met een grote schuifpui heb je heerlijk veel licht in huis en altijd maximale uitkijk. Maar soms is dat niet wat je wilt en stoor je je aan het licht of de inkijk. In dat geval zijn paneelgordijnen de ideale raamdecoratie. Daarmee kun je het felle zonlicht weren of ze zo plaatsen dat je wat meer privacy hebt. En wil je de schuifpui openzetten zonder dat je meteen bij alle ramen naar binnen kijkt? Schuif dan de panelen net genoeg opzij om de doorgang vrij te maken terwijl voor de rest van de ramen de paneelgordijnen mooi blijven hangen. Een ideale combinatie met paneelgordijnen bij de schuifpui is overigens ook een hordeur. Je kunt dan de schuifdeur net zover openen als je wilt zonder dat de pollen of insecten storend zijn of dat de gordijnen in de weg hangen.

Grote, hoge ramen? Kies paneelgordijnen!

Paneelgordijnen zijn ideaal én heel stijlvol bij grote, hoge ramen. Zo’n gordijn kan namelijk geleverd worden tot maar liefst 3 meter hoog en 1,3 meter breed. En de bediening is geen enkel probleem. Die gaat geruisloos of je nu kiest voor een koord- of handbediening, zoals de houten bedieningsgreep. De panelen lopen over een aantal railsporen, het aantal daarvan is afhankelijk van de grote van de raampartij en de mogelijkheden die je wenst in de bediening van de panelen.

Keuze in stoffen, kleuren en afwerking

Met paneelgordijnen heb je ook verschillende mogelijkheden in afwerking. Zo kun je in een paneelgordijn verschillende kleuren en diverse stofsoorten verwerken. Meng je verschillende kleuren in jouw raamdecoratie dan stem je de panelen perfect af op jouw interieurstijl. En heb je al eens gedacht aan een combinatie van stofdiktes? Combineer bijvoorbeeld een verduisterende stof middenin het paneel met een transparante stof onder- en bovenin. En naast al die keuzes in stoffen en materialen zijn er ook nog opties met de onderlat. Zo is er de standaard afwerking waarbij een lat in de zoom van het gordijn wordt geschoven, of kies voor andere afwerkingen zoals de stijlvolle vlakke aluminium lat van 25 mm of een houten lat van maar liefst 50 mm die op willekeurige hoogte op het paneel bevestigd wordt.

Paneelgordijnen op maat

Toppoint paneelgordijnen worden natuurlijk altijd op maat gemaakt maar voor de gewenste uitvoering en afwerking adviseren we je graag. Er kan namelijk heel veel, maar in sommige uitvoeringen zijn beperkingen. Wij adviseren je daar graag in zodat je de paneelgordijnen bestelt die het beste passen bij jouw smaak, interieur en wensen. Voor inspiratie en persoonlijk advies kom je naar onze experience center Vloerenbaas, 2 minuten van de snelweg in Veldhoven. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn overdags, en daarbuiten op afspraak, altijd adviesbazen aanwezig. Wil jij ook kwaliteit in paneelgordijnen? Kies dan voor Vloerenbaas en wij regelen het helemaal voor je; van advies en nauwkeurig inmeten tot de gedetailleerde afwerking en zorgvuldige installatie.