HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Plisségordijnen, voor elk raam

Van de zeer brede plissé XL tot een elegant smalle plooi, bij ons vind je plisségordijnen voor elk raam. Ook dus voor smalle ramen, draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Vraag je je af of plisségordijnen ook mooi staan voor de ramen bij jou thuis? Vraag het ons, kom langs in onze experience center in Veldhoven en we geven je persoonlijk interieuradvies en laten je de vele mogelijkheden met deze mooie raambekleding zien.

Transparant, semi-transparant en verduisterend

Plisségordijnen van elke soort stof, structuur en kleur, je vindt het bij Vloerenbaas aan De Run in Veldhoven. Wij hebben de keus uit transparante, semi-transparante maar ook verduisterende plisségordijnen. En wil je raamdecoratie die ook licht- en warmtewerend is en/of vuilafstotend? Vraag ons dan naar de unieke collectie in plissés die van een speciale coating zijn voorzien.

Ook voor dakramen, tuimelramen en lichtkoepels

Raamdecoratie voor ramen op afwijkende plaatsen kan best lastig zijn. Gelukkig kun je dan altijd voor plisségordijnen kiezen. Die passen namelijk ook op lastige of minder goed bereikbare ramen zoals draaikiepramen, lichtkoepels, dakramen en tuimelramen. En ook voor al deze ramen kunnen de plissés in elke gewenste stof gemaakt worden, zodat je zelfs met een hoog dakraam of een lichtkoepel op de slaapkamer toch ongestoord kunt uitslapen!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerenbaas een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De adviesbazen informeren je hier graag over.

Bediening van een plisségordijn

De bediening van een plisségordijn is eigenlijk gewoon precies zoals jij wilt. Er zijn namelijk heel veel verschillende mogelijkheden; je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de standaard koord- of kettingbediening of een handgreep in een materiaal naar keuze. Maar ook kun je de plissés openen en sluiten met een draaistang, bedieningsstok of elektronisch. Heeft een koordloos handgreepmodel jouw voorkeur? Dan hebben we de LiteRise® die geschikt is voor rechthoekige ramen. Bij deze optie zet je de onderlat zo op elke gewenste hoogte. En is het raam breder dan 180 cm? Dan zorgen we dat het gordijn voorzien is van twee handgrepen voor een stabielere bediening. Wil je het gewoon met een koord regelen dan heb je ook nog de optie van het 100% childsafe SmartCord®; een gemakkelijk te hanteren, intrekbaar koordmechanisme met een altijd even lang koord.

Handige modellen voor optimaal raamcomfort

Plisségordijnen zijn ze leverbaar in verschillende modellen. Zoals de ‘top-down bottom-up’ waarbij je de gordijnen aan de boven- en onderzijde op elke gewenste hoogte kunt vastzetten. Dat is heel handig want jij bepaalt waar je het zicht blokkeert, bijvoorbeeld op ooghoogte. Deze handige optie kan in elke gewenste stofsoort uitgevoerd worden. Natuurlijk is alleen top-down ook mogelijk, dan sluit je de plisségordijnen van boven naar beneden. En wil je met het plisségordijn een raambekleding die zowel geschikt is voor overdag als ’s nachts? Dan kies je voor het Day & Night-model waarbij twee stofsoorten verwerkt worden in het gordijn. Zoals een transparante stof voor overdag en een verduisterende stof voor het raam voor in de nacht.

Plissés combineren met gordijnen

Wil je plisségordijnen in jouw interieur ophangen? Dan hoef je niet per se de verduisterende stof te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld de transparante plissés combineren met gevoerde overgordijnen. Dat maakt de ruimte sfeervoller, biedt meer privacy maar dempt ook het geluid en houdt de warmte buiten. De plisségordijnen zelf filteren overdag het licht heel subtiel en kunnen directe inkijk hinderen, bijvoorbeeld als je ze op ooghoogte in het raam plaatst.

Plissé voor grotere ramen

Plisségordijnen zijn al bijzonder door hun stijlvolle uitstraling, maar er zijn varianten waarin ze het interieur een nog extra bijzonder tintje geven. Zoals de grotere plisségordijnen; een plisségordijn met een brede plooi van wel 32 mm die heel mooi staat in ruimtes met grote ramen.

Interieuradvies bij plisségordijnen? Kom naar Vloerenbaas in Veldhoven!

Vraag je je af of Toppoint plisségordijnen ook mooi staan bij jou in huis? Voor een persoonlijk interieuradvies en natuurlijk uitstekende service vanaf het advies tot en met de installatie van de gordijnen kun je altijd bij ons terecht. We zijn overdag geopend van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak ook daarbuiten. Je vindt ons 2 minuten van de snelweg in Veldhoven met voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid. Wil jij die mooie plisségordijnen eens zelf zien? Kom dan naar Vloerenbaas!

 

Mooi in combinatie met gordijnen

Met EasyClick