HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

PVC lamellen, gemak en functioneel in elk interieur

PVC lamellen zijn strak van uitstraling maar ook heel functioneel en gemakkelijk. Met deze Toppoint lamellen heb je de keuze uit veel kleuren en dessins en je kunt ze natuurlijk op maat laten maken. Kom zelf eens wooninspiratie opdoen in onze experience center in Veldhoven en laat je adviseren wat mooi staat in jouw interieur.

Lichtinval en privacy? Snel geregeld!

Met verticale lamellen regel je lichtinval en privacy gemakkelijk en snel. Wil je meer licht en vrij naar buiten kijken? Dan zet je ze in de geopende stand. Toch liever wat meer privacy en minder licht? Kantel ze iets. En wil je ’s avonds optimale privacy of overdag helemaal geen licht dat naar binnen schijnt? Dan sluit je ze in een handomdraai.

Transparante pvc lamellen

Transparante pvc lamellen, ooit van gehoord? Wij wel, en we regelen het ook voor je als je dat wilt. PVC lamellen kun je namelijk laten perforeren zodat ze een transparante look krijgen. De lamellen krijgen dan kleine gaatjes, net zoveel als jij wilt, waardoor je ook in gesloten stand nog lichtinval hebt. Wil je weten wat je hiermee allemaal kunt doen? Kom dan eens voorbeelden van geperforeerde pvc lamellen bekijken in onze experience center aan De Run.

Onderhoudsvriendelijke lamellen

PVC lamellen maak je gemakkelijk schoon; je klikt ze uit de rail, legt ze op een vlakke ondergrond en maakt ze schoon met een zachte, vochtige doek en een sopje. Eenmaal zeepvrij en droog hang je ze zo weer terug. Heel onderhoudsvriendelijk dus.

Vochtbestendig

Natuurlijk is de vochtbestendigheid een groot voordeel van voordeel van pvc lamellen. Je kunt ze gewoon in een vochtige ruimte hangen zoals de badkamer of keuken. Het materiaal zal niet roesten of schimmelen want de lamellen bevatten immers geen stof of ijzer.

Maximale breedte van pvc lamellen

PVC lamellen worden natuurlijk niet voorzien van een ketting of verzwaringsgewicht zoals wel het geval is bij stoffen lamellen, ze hangen tenslotte van zichzelf al strak naar beneden. De maximale breedte waarin pvc lamellen kunnen worden opgeleverd is maar liefst 6 meter en ze zijn beschikbaar in lamelbreedtes van 52, 70, 89, 127 en 250 mm. De breedste variant, pvc lamellen van 250 mm, hangen in een lamelrail.

PVC lamellen, op maat gemaakt

PVC lamellen laten we op maat maken voor jouw interieur; in de gewenste breedte voor ramen tot 6 meter, met de lamelbreedte die mooi staat bij jouw huis en natuurlijk in de uitvoering van jouw keuze. Voor advies over dit soort opties, eventuele combinaties met andere raamdecoratie en vele voorbeelden van lamellen ga je naar onze experience center in Veldhoven. Onze adviesbazen staan voor je klaar met persoonlijke service en aandacht.