HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Elektrische raamdecoratie

Gordijnen

Vouwgordijnen

Jaloezieën

ook elektrisch

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Kijkje in onze winkel

Horren

Solution

Blue Leaf

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Raamdecoratie

Zoveel huizen, zoveel smaken. En dat geldt ook bij raamdecoratie. Daarom hebben wij voor elke woonstijl en elke interieursmaak passende raambekleding. Van elegante gordijnen tot strakke paneelgordijnen, en van stijlvolle Iso Plissé® gordijnen tot moderne jaloezieën. Eigenlijk kun je alles op het gebied van kwalitatieve raamdecoratie bij ons vinden, in elke kleur, elk dessin en van elk materiaal.

Specialisten in raamdecoratie

Vloerenbaas in Veldhoven is een experience center waar we ons bezighouden met raamdecoratie en vloeren. Wij zijn echte specialisten die onze klanten kennen. Kom je bij ons voor advies of inspiratie, dan helpen wij je zelf en regelen het goed. Want het inmeten en installeren doen we allemaal zelf. En is er ergens een onverwachte situatie? Dan weten wij inmiddels uit ervaring daar wel een goede oplossing voor te bedenken!

Zorg en vakmanschap

Raamdecoratie is maatwerk, dat spreekt voor zich. En dus regelen wij dat de raambekleding die je bij ons koopt, ook met zorg en vakmanschap op maat wordt gemaakt. We kennen de verschillende raamdecoraties. We weten wat mogelijk is, wat goed staat in welk interieur en wat geschikt is bij welk raam. Zo kunnen we vooraf goed adviseren en het resultaat zoals gewenst installeren in de ramen bij jou thuis.

Advies voor jouw interieur

In raamdecoratie is heel veel keuze, en dat zie je ook terug in ons assortiment. Maar niet alles is geschikt voor elke ruimte en voor elk raam. Daarom adviseren wij je. Zo weet je zeker dat je een gordijn of andere vorm van raambekleding uitkiest die je niet alleen mooi vindt, maar die ook geschikt is voor jouw interieur.

Een goed advies van de adviesbaas

Zo kijken we verder dan naar alleen de kleuren en dessins. We bespreken ook de lichtinval en gewenste privacy van de kamer met je. Wil je verduistering? Moet de raambekleding de ruimte beschermen tegen zonlicht of juist warmte binnen moet houden? En heb je harde muren en een betonnen vloer? Dan is de akoestiek belangrijk om rekening mee te houden in jouw keuze voor raamdecoratie. Al dit soort facetten komen in ons gesprek over raamdecoratie aan bod. Zodat het uiteindelijke advies ook een echt goed advies is.

Alle soorten raamdecoratie

Van gordijnen tot rolgordijnen, vouwgordijnen en paneelgordijnen, maar ook plisségordijnen, jaloezieën, Duette®Shades, lamellen en horren vind je bij ons, allen van het merk Toppoint. In allerlei stoffen, tinten, dessins en van verschillende materialen. Zoals ook de screendoeken die geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Onze adviesbazen helpen je hieruit de beste raambekleding te selecteren voor jouw interieur.

Maak de mooiste combinaties

Door verschillende soorten raamdecoratie te combineren, kun je bepaalde effecten versterken. Zoals een betere geluidsdemping, meer isolatie of juist profiteren van daglicht met transparante stof en optimale privacy door een verduisterende stof. En daarnaast is zo’n combinatie heel aantrekkelijk in elke ruimte; het geeft meer sfeer en benadrukt de gekozen woonstijl.

Bezoek onze experience center in Veldhoven

Met zoveel keuze in raamdecoratie kan kiezen lastig zijn. Daarom zijn wij er voor je. Om je persoonlijk te adviseren en je te helpen een keuze te maken die het beste staat in jouw interieur. En heb je die keuze gemaakt? Dan zorgen wij dat het helemaal perfect geregeld wordt met onze persoonlijke service. Voor kwaliteit in raamdecoratie en onze persoonlijke service zijn wij overdags geopend van dinsdag tot en met zaterdag aan De Run in Veldhoven. Je vindt daar voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kom je liever op een ander moment? Dan maken we daarvoor een afspraak. Zien we je snel in onze experience center?

 

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Raamhor

Ik help je graag

Iso Plissé® gordijnen

Paneelgordijn