HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

32

combinaties

Raamhorren zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en geplaatst.”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Raamhor tegen insecten en pollen in huis

Wil jij de ramen niet meer open doen vanwege alle muggen en insecten buiten? Zonde! Laat een raamhor op maat maken en je kunt ongehinderd het raam open laten. Ook ’s avonds terwijl je binnen het licht aan hebt of overdag als buiten het gras wordt gemaaid. Met een goede hor in het raam blijven insecten en pollen buiten terwijl jij wel een heerlijk frisse kamer of slaapkamer hebt. Bij Vloerenbaas in Veldhoven maken we raamhorren perfect op maat, voor elk raam in jouw huis.

Vaste hor voor draaikiepramen

Een vaste hor is ideaal bij draaikiepramen. Heb jij ook zo’n raam of een raam dat alleen naar binnen toe open draait? Dan kies je voor een vaste raamhor die we voor jou op maat laten maken. De vaste raamhor is speciaal voor dit soort ramen ontwikkeld en kunnen geplaatst worden in aluminium, kunststof en houten kozijnen. Door de bijzondere afwerking kunnen ze in het raam geplaatst worden zonder dat boren in het kozijn nodig is. En de speciale afdichting zorgt ervoor dat ze wel perfect aansluiten maar niet het kozijn beschadigen.

Voordelen van een raamhor

Een raamhor heeft veel voordelen. Zo zijn ze dus geschikt voor draaikiepramen maar ze sluiten ook soepel en kunnen ook gemaakt worden voor extra grote ramen. En wil je dat de raamhor niet teveel opvalt in het interieur? Dan is het goed om te weten dat er extra veel aandacht is besteed aan het design. Ze zijn namelijk gemaakt met een aluminium frame, kunnen uitgevoerd worden in vijf verschillende profielkleuren en je kunt zelfs de kleur van het horrengaas kiezen. En niet te vergeten, er is ook nog keuze in het soort horrengaas, zoals transparant of pollenwerend als je bijvoorbeeld last hebt van hooikoorts.

Welke raamhor voor jouw huis?

Misschien vind jij een vaste raamhor niet prettig of wil je juist een hor die je deels open kunt zetten, bijvoorbeeld om de dekbedden buiten te kunnen hangen. Weet dan dat er ook andere soorten horren zijn zoals de rolhor en inzethor. Welke raamhor voor jouw huis het meest geschikt is, is onder meer afhankelijk van het type raam, of de hor er vaak uit moet en natuurlijk wat jij zelf wenst.

Advies in raamhorren bij Vloerenbaas in Veldhoven

Bezoek onze experience center Vloerenbaas in Veldhoven eens en we laten je graag de verschillende Toppoint raamhorren zien. Je kunt dan zelf de mogelijkheden bekijken en natuurlijk de verschillende soorten horrengaas. En heb je nog vragen? Dan zijn wij er om die voor jou te beantwoorden en je van persoonlijk advies te voorzien. Welke raamhor je ook kiest, je bent bij ons altijd gegarandeerd van een hor die perfect past omdat we de ramen altijd zelf inmeten, de hor op maat laten maken en het vervolgens zorgvuldig plaatsen.

 

Op maat gemaakt