HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Rolgordijnen

301

kleuren

Ik adviseer een combinatie van gordijnen en rolgordijnen.

Rolgordijnen verkopen wij niet online, dat ziet er allemaal hetzelfde uit!

'De structuren, de kleuren in het echt.'

Transparante rolgordijn

Semi transparant rolgordijn

Gratis inspiratie magazine


Kijkje in de showroom

Verduisterend rolgordijn

Duo rolgordijnen

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Rolgordijnen, voor bijna elk raam

Rolgordijnen zijn geschikt voor bijna elk raam. De ideale raamdecoratie dus! Of je nu hele grote ramen hebt of heel kleine, draaikiepramen of ramen in de badkamer of keuken, je kunt bijna altijd voor rolgordijnen kiezen. Wil je weten of ze er ook in de kleur, stofsoort of met het dessin van jouw keuze zijn? Of wil je advies wat goed in jouw interieur staat? Bezoek onze experience center dan, 2 minuten van de snelweg, in Veldhoven. We staan voor je klaar met persoonlijk advies, vakkundige service bij het inmeten en ophangen en natuurlijk veel voorbeelden ter inspiratie.

Sfeervol functioneel

Toppoint rolgordijnen zijn er in veel verschillende stoffen en vele soorten afwerking; van transparant tot verduisterend, in verschillende wevingen, van diverse stofdiktes maar ook met coating of van screendoek. De rolgordijnen worden geleverd in een cassette en wil je meer verduistering? Dan plaatsen we ze met zijgeleiding. Standaard is de afwerking kleurgecoördineerd, dit betekent dat de kunststof kapjes en kunststof ketting op de kleur van het doek worden afgestemd. Wil je liever een metalen afwerking? Dan hebben we ook een metalen ketting en zijkapjes. Natuurlijk zijn rolgordijnen sowieso heel functioneel maar met de vele dessins of in combinatie met andere gordijnen zijn ze ook een sfeermaker in het interieur. Zo staan verduisterende rolgordijnen samen met in-betweens of transparante gordijnen heel goed in een modern, stijlvol interieur.

Grote of heel grote ramen?

Zelfs voor grote en heel grote ramen kunnen we passende rolgordijnen leveren. Ze zijn namelijk leverbaar tot 4,2 meter breed! En is het raam nog breder? Ook dan verzorgen wij de juiste oplossing. Bijvoorbeeld door 2 rolgordijnen te koppelen. Dit kan tot een breedte van maar liefst 8 meter. Hoe breed de raamoppervlaktes dus ook zijn, wij kunnen ze bekleden!

Rolgordijnen bij draaikiepramen of dakramen…

Steeds vaker zien we draaikiepramen in huizen. Heel erg handig maar niet geschikt voor alle soorten raamdecoratie. Wel voor rolgordijnen waarbij je ook nog als extra optie kunt kiezen voor zijgeleiding. Daarmee zit het gordijn aan de zijkant vast zodat het strak voor het raam blijft hangen, ook als het raam gekanteld openstaat. Natuurlijk past een rolgordijn ook in een dakraam want door die zijgeleiding blijft het doek op spanning, zelfs als het raam dus schuin geplaatst is. En met de stijlvolle omlijsting die speciaal hiervoor is ontwikkeld krijg je ook met rolgordijnen in de meeste dakramen een maximale verduistering.

… of in de badkamer en keuken

De badkamer en keuken zijn vochtige ruimtes waar niet alle raamdecoratie opgehangen kan worden. Een rolgordijn kan wel, als je deze tenminste van een speciaal screendoek laat maken. Die speciale stof is vocht- en schimmelwerend en dus geschikt voor het vocht in die ruimtes. Het schoonmaken ervan gaat ook heel eenvoudig; met een doekje dat een beetje vochtig gemaakt is.

Raamklinken vermijden met een rolgordijn

Onhandige obstakels, dat zijn de raamklinken voor rolgordijnen. Staan die klinken in de weg voor een mooi passend rolgordijn? Dan zullen wij ze voor jou contra-rollend laten maken. Dat betekent dat de stof dan aan de voorzijde van de buis afrolt in plaats van aan de achterzijde. Hierdoor worden de raamklinken niet geraakt door de rolgordijnen. Deze optie is trouwens ook mogelijk als je in huis ramen hebt in een lastige hoek. Door het rolgordijn contra-rollend te laten maken, kan elke ongewenste kier verkleind worden.

Vakkundig monteren van rolgordijnen

De rolgordijnen kunnen we als je wilt laten voorzien van een montageprofiel. Die bevestig je aan het plafond of tegen de wand waarna het rolgordijn eenvoudig geplaatst kan worden. Wil je dat liever niet zelf doen? Dan is dat natuurlijk geen enkel probleem, want wij doen dat graag en vakkundig goed voor je!

Advies en voorbeelden van rolgordijnen in de experience center van Veldhoven

Heb jij ook interesse in rolgordijnen voor bij jou thuis of op de zaak? Kom dan naar onze experience center in Veldhoven. We zijn overdag van dinsdag tot en met zaterdag geopend of als jou dat beter uitkomt, op afspraak ook daarbuiten. Altijd vind je bij ons een vast team van adviesbazen die alles weten van interieurs, de raamdecoratie en het persoonlijk voor je regelen; van advies tot en met monteren en service. Kom je eens langs? Dan kun je de vele mogelijkheden zelf bekijken en ons alles vragen over de mogelijkheden van rolgordijnen in jouw interieur.

 

Duo rolgordijn in combinatie met gordijnen