HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, mooi bij elk raam

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen met de honingraatstructuur zijn mooi bij elk raam. Of je nu raamdecoratie zoekt voor heel grote ramen of voor een raam met afwijkende vorm zoals een driehoekig raam, een erkerraam of dakraam, lichtkoepels of slopes, de Iso Plissé® gordijnen zijn altijd geschikt. Kom ze eens zelf bekijken in onze experience center van Vloerenbaas in Veldhoven. Wij, de adviesbazen staan voor je klaar en we vertellen je graag meer.

Drie plooibreedtes

Wil je een robuuste uitstraling of juist een elegante? Het kan met de Iso Plissé® gordijnen doordat er meerdere plooibreedtes zijn. Je kunt kiezen uit plooien van 25 en 32 mm. Heb je kleinere ramen of een raam met een smalle glaslijst? Dan past de smallere plooi goed.

Veel kleuren en stoffen bij de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Natuurlijk is ook de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen beschikbaar in veel kleuren en diverse stoffen. We kunnen daar natuurlijk van alles over vertellen, maar je kunt ze het beste gewoon zelf komen bekijken. En dat kan, in onze woonwinkel in Veldhoven. Naast alle voorbeelden vind je hier ook veel wooninspiratie en persoonlijk interieuradvies. Zodat je zeker weet dat je met de Iso Plissé® gordijnen een raamdecoratie kiest die perfect staat in jouw interieur.

Mooi met overgordijnen

De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen schijnen iets door waarmee je overdag een prettig gefilterde lichtinval hebt en gelijk ook wat privacy. Wil je overdag ongehinderd naar buiten kijken? Laat ze dan in het handige top-down bottom-up-systeem uitvoeren zodat je ze kunt vastzetten op elke gewenste hoogte. Om ook ’s avonds voldoende privacy te hebben, combineer je deze raambekleding met een andere raamdecoratie. Bijvoorbeeld met mooie, gevoerde gordijnen . Een combinatie die jouw interieur ook nog een rijkere uitstraling geeft en zorgt voor een aangename akoestiek.

Iso Plissé® gordijnen bij een dakraam of lichtkoepel

Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal bij grote ramen, ramen met aparte vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. Natuurlijk moet je ze dan wel gemakkelijk kunnen bedienen en dat kan, met verschillende bedieningsvormen; van handbediend tot elektrisch en ook met een bedieningsstok. De koorden die de stof ophalen en neerlaten zijn mooi weggewerkt; ze zitten tussen de stoflagen in en zijn dus niet zichtbaar. De Iso Plissé® gordijnen zijn daardoor mooi strak afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerenbaas een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De adviesbazen informeren je hier graag over.

Reiniging van de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

De lichtdoorlatende stoffen van Iso Plissé® gordijnen zijn mooi maar ook heel praktisch. Zo zijn ze tot wel 25% energiebesparend, brandvertragend én stofwerend. Reinigen is dan ook erg eenvoudig; gewoon afvegen met een borstel en als het nodig is kun je de meeste ook wassen. Let daarbij wel goed op het wasvoorschrift en kijk bij de elektrische variant uit met water.

Handig voor elk beeldscherm

Lichtinval bij een beeldscherm is heel storend, of dat nu op een werkplek is bij de computer of in de woonkamer met de televisie. Met de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen is dit echter geen probleem meer; ze filteren het licht op aangename wijze en voorkomen hinderlijke lichtreflectie op de schermen.

lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Vloerenbaas in Veldhoven

Een uitgebreide collectie aan lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen van Toppoint vind je in het experience center van Vloerenbaas in Veldhoven. Kom langs en zie zelf hoe mooi deze raamdecoratie is. We inspireren je graag met een totaalaanbod in wooninrichting en natuurlijk ons persoonlijk interieuradvies. Kies je voor deze mooie raamdecoratie? Dan kun je rekenen op onze servicebazen, vanaf het inmeten tot en met het installeren bij jou thuis!

 

Met EasyClick

Voor elk raam een Iso Plissé® gordijn