HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen

Semi-transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Semi-transparante paneelgordijnen bij Vloerenbaas in Veldhoven

Met semi-transparante paneelgordijnen heb je zowel privacy in huis als een prettige lichtinval. Deze gordijnen zijn zo dik dat ze directe inkijk naar binnen verhinderen maar toch ook nog dun genoeg om licht door te laten. Half-doorschijnend zeg maar. Ook zijn deze paneelgordijnen ideaal bij schuifpuien en grote ramen tot wel 3 meter hoog. Er is genoeg over deze stijlvolle, strakke raamdecoratie te vertellen, maar je kunt ze het beste zelf zien. En dat kan in onze experience center Vloerenbaas in Veldhoven.

Veel kleuren en prints voor jouw interieur

Toppoint paneelgordijnen zijn er van rustig wit tot diepzwart maar ook in zachte pasteltinten en hippe trendy kleuren. En al die varianten kunnen in diverse diktes geleverd worden; van transparant tot verduisterend. Wil jij het liefst een paneelgordijn waardoorheen licht naar binnen kan schijnen zonder dat je jouw privacy prijsgeeft? Dan hang je in jouw interieur de semi-transparante paneelgordijnen.

Screenstoffen met meerdere extra’s

Semi-transparante paneelgordijnen worden gemaakt van screenstoffen met verschillende extra’s. Ze zijn onder meer vlamvertragend, goed schoon te maken en warmtewerend. En bij de semi-transparante stoffen heb je bovendien een keus in de mate van transparantie; deze gordijnen zijn leverbaar met een openingsfactor van 1% of 3% waarbij 1% net iets minder transparant is.

Een semi-transparante paneelgordijn schoonmaken

Het schoonmaken van semi-transparante paneelgordijnen is meestal vrij eenvoudig. En dat is helemaal het geval als je ze van een stof met teflon coating laat maken die een vuilafstotende beschermlaag vormt voor het gordijn. In dat geval is het reinigen van de gordijnen helemaal gemakkelijk en meestal niet eens nodig. Zit die coatinglaag er niet op, dan is het natuurlijk mogelijk dat er eens een vlek op komt. Die kun je dan het beste proberen te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in ieder geval niet hard wrijven, schrobben of met een schoonmaakmiddel aan de slag. Lukt het je niet om de vlek te verwijderen dan kun je altijd naar ons toe. We bekijken samen met jou wat je dan kunt doen om het paneelgordijn weer mooi en schoon te krijgen.

Interieurcombinaties met paneelgordijnen

Om jouw interieur helemaal af te maken, combineer je het semi-transparante paneelgordijn natuurlijk met andere raamdecoratie. Zo kun je verduisterende rolgordijnen tegen het raam bevestigen en van diezelfde stof in de semi-transparante uitvoering de paneelgordijnen laten maken. Zo’n combinatie is stijlvol, rustig en heel effectief omdat het de ruimte echt donker kan maken. Wil je weten hoe dat er in het echt uitziet? Of ben je benieuwd naar andere suggesties om raamdecoratie te combineren met paneelgordijnen? Vraag het dan aan een van ons bij Vloerenbaas. Wij zoeken met jou naar de mooiste raambekleding voor jouw interieur.

Semi-transparante paneelgordijnen afgewerkt voor jouw interieur

Net als de andere paneelgordijnen kunnen ook de semi-transparante op verschillende manieren afgewerkt worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een paneel te laten maken met verschillende kleuren stof. Of combineer een aantal panelen in een leuke kleurencombi. En wat dacht je van de optie om houten of aluminium latjes dwars op de panelen te laten aanbrengen? Met al deze varianten heb je zo een set paneelgordijnen die perfect past bij jouw interieur! En heb je kleine én grote ramen in huis? Gebruik de stof van de paneelgordijnen ook voor de rolgordijnen die je in de kleinere ramen hangt. Dat geeft jouw interieur een uniforme en rustige uitstraling.

Wooninspiratie in Veldhoven

Wil jij ook semi-transparante paneelgordijnen in jouw interieur maar weet je nog niet precies hoe? Kom dan naar onze experience center in Veldhoven. We laten je daar de verschillende opties zien en geven je persoonlijk advies zodat we tot de mooiste creaties komen. Kom snel langs, voor de deur kun je gratis parkeren.

 

Kom langs in onze experience center