HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Semi-transparante plisségordijnen bij Vloerenbaas, Veldhoven

Wel daglicht in huis maar geen ongewenste inkijk? Kom dan onze collectie semi-transparante plisségordijnen van Toppoint bekijken! Deze raamdecoratie is heel geschikt voor allerlei ruimtes; de huiskamer, werkkamer, slaapkamer maar ook op kantoor. Bij Vloerenbaas in Veldhoven bekijk je op je gemak deze mooie raambekleding en krijg je volop gratis interieuradvies zodat je zeker weet of deze plissés ook mooi staan bij jou thuis!

Voldoende privacy, ook met semi-transparante plissés

Het spreekt voor zich dat semi-transparante plisségordijnen ‘s avonds geen optimale privacy bieden. Ze schijnen namelijk wel door als binnen de lichten aan zijn terwijl het buiten al donker is. Toch betekent dat niet dat je niet voor deze mooie raamdecoratie zou moeten kiezen. Je combineert ze gewoon met prachtige overgordijnen ! Een aangename combinatie die ook nog eens zorgt voor een betere akoestiek, de warmte goed isoleert en geluiddempend is.

Plooibreedtes

Zoek je raamdecoratie voor ramen met een smalle glaslijst? Dan zijn deze semi-transparante plisségordijnen heel elegant én geschikt. Je kunt ze namelijk al in plooibreedtes van 20 mm bestellen waardoor ze ook geschikt zijn voor onder meer draaikiepramen en serres. Wil je liever een robuuste uitstraling en heb je groter ramen? Dan kun je de plissé nemen met een ruime plooi van maar liefst 32 mm. Een stoere variant van deze stijlvolle plisségordijnen die echt in het oog springt!

Gemakkelijk bedienen voor de gewenste lichtinval

Zit je veel achter het beeldscherm dan is lichtinval heel storend. Maar de semi-transparante plisségordijnen stoppen die hinder heel gemakkelijk. Ze belemmeren namelijk de meeste lichtinval waardoor er geen ongewenste reflectie is, zelfs niet als jouw werkkamer ramen op het zuiden heeft! En met de handige bediening stel je ze precies zo in als jij wilt. Via een koord, draaistang, ketting, bedieningsstok of heel gemakkelijk met een druk op de knop. Ook kun je de plissés precies op de gewenste hoogte plaatsen als je ze laat monteren met het handige top-down-systeem. Zo kun je ongewenste lichtinval voorkomen maar ook storende blikken, bijvoorbeeld door ze op ooghoogte te fixeren.

Coating bij plisségordijnen

Het assortiment stoffen voor de semi-transparante plissés is uitgebreid in kleur, materiaal en dessin. Maar ook daarbinnen heb je nog de keuze uit stoffen met een extra coatinglaag. Bijvoorbeeld een die het licht weerkaatst, de warmte weert of vlamvertragend is.

Plisségordijnen schoonmaken

Natuurlijk heb je geen zin om steeds weer de plisségordijnen te moeten schoonmaken. En dat hoeft dus ook niet; deze gordijnen zijn stofwerend waardoor regelmatig even afborstelen al voldoende is. Wil je ze toch zo nu en dan wassen? Check dan wel eerst het wasvoorschrift en zorg dat het water niet bij de elektronica komt.

Zonder boren in het kozijn

De semi-transparante plisségordijnen kun je ook laten monteren met het handige EasyClick-systeem ; een constructie waarbij de gordijnen zonder schroeven of boren in het kozijn bevestigd worden. Dit systeem is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, kindveilig en vanzelfsprekend heel mooi afgewerkt.

Plissés voor speciale raamvormen

De meeste ramen zijn rechthoekig maar zoek jij raamdecoratie voor een andere raamvorm? Ook dan kun je voor plisségordijnen kiezen! Dit unieke gordijn is daar heel erg geschikt voor. Plissés passen namelijk onder meer in serredaken, lichtkoepels en lichtstraten, sterk hellende ramen maar ook bij slope-ramen of ramen in de vorm van een driehoek.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerenbaas een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De adviesbazen informeren je hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen op maat gemaakt via jouw experience center

Semi-transparante plisségordijnen zijn natuurlijk alleen maar echt heel mooi als ze ook goed gemaakt en helemaal passend zijn. En dat regelen wij voor je. Met eerst een persoonlijk interieuradvies waarbij we je de vele varianten van de plissés laten zien en natuurlijk met een deskundige service. Wij meten alles bij jou thuis zelf in, zorgen dat de gordijnen netjes gemaakt worden en voeren de montage ook zelf uit. Wil je daar meer over weten? Kom dan bij ons langs aan De Run in Veldhoven. Je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

Met EasyClick