HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kun je bij ons terecht. Ook voor leuke woonaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Semi-transparante rolgordijnen, blikdicht

Maak jouw interieur ‘blikdicht’ met semi-transparante rolgordijnen. Blikdicht, dat betekent zoveel dat de rolgordijnen overdag het licht tegenhouden zonder dat het te donker wordt maar ze wel voldoende privacy bieden. ’s Avonds zie je door deze semi-transparante rolgordijnen hooguit een silhouet. Functionele rolgordijnen dus die ook nog eens betaalbaar en sfeervol zijn. En, niet te vergeten, helemaal afgestemd kunnen worden op de stijl van jouw interieur. Nieuwsgierig? We laten het je graag zien in onze experience center Vloerenbaas, 2 minuten van de snelweg in Veldhoven.

Perfect voor de woon- en werkkamer

Semi-transparante rolgordijnen van Toppoint zijn perfect voor de woon- en werkkamer. De lichtfiltering is namelijk ideaal; ze laten voldoende daglicht door waarbij het prettig werken is, je rustig kunt lezen of ontspannen t.v. kijken. En wil je dat ze ook nog isolerend en zonwerend zijn, dan laat je ze afwerken met een metallic of perlex coating. Perfecte rolgordijnen dus waarbij je altijd ongestoord kunt werken en heerlijk kunt ontspannen.

Onderlatten als bijzondere afwerking

Welke uitstraling jij ook wenst in jouw interieur, het kan met rolgordijnen. Je kunt ze namelijk precies zo laten afwerken dat het goed past in jouw woonstijl. Zoals met mooie onderlatten bijvoorbeeld. Die kun je op de rolgordijnen laten plaatsen waardoor ze eleganter en strakker ogen. En als prettige bijkomstigheid, ze functioneren ook als verzwaringsprofiel waardoor het rolgordijn dus mooi recht blijft hangen. Onderlatten zijn er in diverse vormen en tinten zoals aluminium, wit of ovaal gestoffeerd. Maar je kunt ze ook laten afwerken in vlak aluminium, hout of als design lat. Is het lastig voor te stellen wat het effect hiervan is? Dan kom je het toch gewoon in onze experience center zelf bekijken!

Aantrekkelijke combinatie met overgordijnen

Natuurlijk moet raamdecoratie mooi zijn, maar wil je dat het ook functioneel is? Zoals dat ze de akoestiek in een ruimte verbeteren en meer privacy bieden? Dan kun je ze natuurlijk goed combineren met een andere vorm van raambekleding. Zoals met bijpassende overgordijnen . Deze combinatie is aantrekkelijk omdat het elke ruimte direct warmer en sfeervoller maakt. En door de verschillende lijnen ontstaat er ook een mooi contrast dat je als je wilt, kunt versterken door te kiezen voor verschillende kleuren of dessins.

Rolgordijnen van dezelfde stof als paneelgordijnen

Wil je meerdere soorten van raamdecoratie combineren in dezelfde ruimte, dan is het mogelijk om ze van dezelfde stof op maat te laten maken. Dit kan heel goed bij rolgordijnen en paneelgordijnen. Kies een mooie semi-transparante stof en wij laten die verwerken tot paneelgordijnen en semi-transparante gordijnen. Zo een combinatie brengt rust en balans in het interieur en je hebt direct mooi passende gordijnen voor elk raam in de ruimte.

Interieuradvies voor semi-transparante rolgordijnen

Voor een goed advies en perfecte afwerking van de raamdecoratie die jij voor jouw huis zoekt, kom je naar Vloerenbaas in Veldhoven. Met een vakkundig team van adviesbazen zijn wij er voor je om je te helpen de mooiste raamdecoratie te vinden voor jouw interieur. Zoals ook semi-transparante rolgordijnen. En natuurlijk regelen wij ook het inmeten, het op maat laten maken en de montage. Wil je daar meer over weten? Over de opties om het bijvoorbeeld elektrisch te bedienen, met een cassette of zijgeleiding te laten uitvoeren? Of heb je andere vragen? Kom dan snel bij ons langs op De Run. Voor de deur kun je gratis parkeren.