HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Stoffen lamellen bij jouw experience center in Veldhoven, voor elke kamer

Met textiel weet je zeker dat je een warme, aangename uitstraling creëert in huis of kantoor. Stoffen lamellen zijn dan ook ideaal als raamdecoratie, voor elke kamer. Bij ons vind je altijd de kleur of het dessin dat past bij jouw smaak en woonstijl, of dat nu een rustige basiskleur is of een trendy tint. Wil je die stoffen lamellen eerst eens zelf zien? Kom dan ons ruime assortiment met veel structuur- en screenstoffen bekijken in onze experience center in Veldhoven. We informeren en inspireren je graag!

Warmtewerend en vlamvertragend

De stof van sommige lamellen is voorzien van een weerkaatsende coating. Dit weert het licht en de warmte maximaal waardoor die stoffen lamellen ideaal zijn als raambekleding voor de zonnige kant van het huis. Ze voorkomen immers dat het binnen te warm wordt als de zon daar op de ramen staat. En, niet onbelangrijk, er zijn ook stoffen lamellen die vlamvertragend zijn.

Stoffen lamellen voor vochtige ruimtes, het bestaat!

Wil jij voor de badkamer of keuken lamellen, dan zul je niet snel aan de stoffen variant denken. Toch kan dat wel. Als je kiest voor lamellen van de No Limits-collectie dan kun je ze heel goed in de badkamer of keuken plaatsen. Die stoffen zijn namelijk vocht- en schimmelwerend en daardoor heel geschikt voor vochtige ruimtes.

Ook voor werkplekken

Stoffen lamellen zijn er natuurlijk in heel veel varianten met stoffen in verschillende diktes, wevingen en coatings. Hierdoor zijn er transparante stoffen lamellen waarmee je een maximale lichtinval in jouw huis hebt, maar er zijn ook stoffen lamellen die minder licht doorlaten. Zoek je bijvoorbeeld stoffen lamellen voor jouw werkplek, dan wil je waarschijnlijk lamellen waarbij je wel in natuurlijk daglicht zit zonder dat het hinderlijk in het beeldscherm schijnt. En ook dat soort lamellen in veel soorten stof en met heel diverse dessins, vind je bij ons.

Lamelbreedtes

Stoffen lamellen zijn er in breedtes van 89, 127 en 250 mm. De breedste lamellen, die van 250 mm, worden in een lamelrail geplaatst en lijken op een smal paneelgordijn. De andere lamelbreedtes, van 89 en 127 mm breed, zijn voorzien van een verzwaringsgewicht en een ketting. Wil je ook de keus hebben uit meerdere afwerkingen van stoffen lamellen? Dan zijn de brede lamellen de beste keus. Hierop kun je ook houten latjes laten bevestigen en de lamellen verdelen over meerdere segmenten.

Schoonmaken van stoffen lamellen

Het type stof bepaalt hoe je stoffen lamellen moet schoonmaken. Sommige zijn te reinigen met een zachte borstel, andere met een vochtige doek. Als de stof met de hand gewassen kan worden, haal ze dan uit de rails en verwijder de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen spoel je ze af met lauw water en hang je ze nat terug met de verzwaringslat en onderketting. Er bestaan ook stoffen lamellen die machinewasbaar zijn, kijk daarvoor op het wasvoorschrift. Wij geven je in dat geval natuurlijk ook de specifieke wasinstructies.

Experience center in Veldhoven, met een grote collectie in stoffen lamellen

Voor een grote collectie in stoffen lamellen ga je naar onze experience center in Veldhoven. Onze adviesbazen laten je graag de vele mogelijkheden zien en geven je natuurlijk persoonlijk advies als je wilt weten wat je met stoffen lamellen in jouw interieur kunt doen.