HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerenbaas in Veldhoven ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Marble

Between Royal

Between Royal

Between Royal

Between Royal

Between Royal

Between Royal

Emma

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen zijn een ideale manier om met raamdecoratie een sfeervol licht in huis te creëren en de directe inkijk te beperken. Bij deze gordijnen heb je de keuze uit verschillende varianten, dessins en tinten die wij voor jou verwerken in de gewenste maat en met de gewenste plooi. Het enige wat jij hoeft te doen is de keuze te maken voor jouw interieur, en ook daar helpen wij je graag bij. Met de interieurspecialisten en vakmensen van Vloerenbaas in Veldhoven natuurlijk!

Groot assortiment in Veldhoven

Met transparante gordijnen heb je heel veel keuze in de stofsoort. Zo hebben wij in onze collectie gordijnen gemaakt van innovatieve garen en geproduceerd volgens de laatste technieken. Daardoor zijn ze van een betere kleurechtheid en vochtbestendigheid, zijn ze vlamvertragend , vuilafstotend en isoleren bovendien warmte en geluid.

Transparante gordijnen in de plooi

Een gordijnplooi is niet zomaar een plooi, ook daarin is heel veel keus en bij transparante gordijnen is dat niet anders. Jij kunt dus kiezen wat je mooi vindt en wat past bij jouw interieur maar we adviseren je ook daarin graag. Wil je bijvoorbeeld een rustige of wat moderne uitstraling? Kies dan voor de enkele plooi waardoor het gordijn mooi strak valt. Moet het gordijn wat royaal ogen? Dan is de dubbele plooi of dubbele retourplooi een goede keus. Heb je een klassiek interieur dan staat de Tri-plooi daar juist weer heel goed bij. De ingeslagen ring doet het goed in zowel landelijke als robuuste interieurs. En wil je jouw gordijnplooien volgens de nieuwste trend? Dan adviseren we je de ‘Wave’, een perfect golvende plooi. Let overigens wel op; als je transparante gordijnen combineert met overgordijnen dan moet de plooi daar wel op aansluiten. Maar daar letten wij natuurlijk goed op als je voor advies naar ons komt!

Vlamvertragend

Houd jij wel van sfeer in huis met brandende kaarsen? Dan houd je vast ook van transparante gordijnen die vlamvertragend zijn. En ook die gordijnen vind je in onze collectie; deze gordijnen voldoen aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1. Deze transparante gordijnen beperken dus het risico op brandschade. Zoek je trouwens gordijnen voor een kantoorruimte, weet dan dat dit vaak een vereiste is.

Persoonlijke service in transparante gordijnen?

Met transparante gordijnen krijgt jouw interieur een stijlvolle touch en wordt het geluid ook gedempt. Wel zo prettig als je harde wanden of vloeren in huis hebt. Wil je nog meer demping voor een betere akoestiek? Combineer de transparante gordijnen dan met verduisterende gordijnen of mooie overgordijnen. Voor advies in de juiste combinatie in raamdecoratie voor jouw interieur kun je natuurlijk altijd in onze experience center langskomen. We staan van dinsdag tot en met zaterdag overdag voor je klaar. En wil je op een andere tijd afspreken? Dan maken we daarvoor gewoon een afspraak!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Mooi in combinatie met vouwgordijnen

Kom naar onze experience center in Veldhoven

Bloem