HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Sfeervolle, transparante paneelgordijnen bij Vloerenbaas in Veldhoven

Transparante paneelgordijnen mag je gerust imposant en sfeervol noemen. Zeker als ze bij schuifpuien of grote, hoge ramen hangen waar deze lichtdoorlatende paneelgordijnen goed tot hun recht komen. Ze zijn leverbaar tot wel 3 meter hoog en in diverse kleuren en verschillende afwerkingen. Eigenlijk is er dus altijd wel een paneelgordijn voor jouw interieur, strak en modern, klassiek of landelijk. Wil je deze mooie raamdecoratie eens zelf zien? Groot gelijk! Kom maar snel langs in onze experience center op 2 minuten van de snelweg in Veldhoven en we vertellen je er alles over.

Verschil in transparantie

Transparant is niet altijd even transparant… Klinkt dat vreemd? Dan leggen we je dat graag uit. De mate van transparantie is namelijk afhankelijk van de openingsfactor. Die varieert van 1% tot 5%. Hoe groter de factor des te meer licht de stof doorlaat. Voor een subtiele lichtfiltering waarbij je nog wel door het paneelgordijn naar buiten kunt kijken, kies je dus voor transparant paneelgordijn met een kleine openingsfactor. Het beste kun je dit natuurlijk zelf zien, en daarom hebben we veel transparante paneelgordijnen met verschillende openingsfactoren in onze experience center voor je klaarliggen.

Transparante paneelgordijnen reinigen

Het reinigen van transparante paneelgordijnen is meestal vrij eenvoudig. Zeker als je er een kiest met een teflon coating waarbij de stof al is voorzien van een vuilafstotende beschermlaag. Reiniging is dan heel gemakkelijk, mocht het al nodig zijn. Is de stof niet van een coating voorzien, dan kan er natuurlijk wel eens een vlek opkomen. In dat geval verwijder je die met een droge doek of borstel. Ga in geen geval schrobben, hard wrijven of een schoonmaakmiddel gebruiken. Is de vlek toch hardnekkig? Kom dan bij ons langs. We bekijken dan wat er aan de hand is en zullen je helpen met praktische tips om jouw paneelgordijn weer schoon en mooi te maken.

In combinatie met andere raamdecoratie

Een transparant paneelgordijn is prachtig en stijlvol maar geeft natuurlijk weinig tot geen privacy. Wil je dat wel? Dan combineer je het met andere raamdecoratie. Bijvoorbeeld met rolgordijnen. Wist je dat je paneelgordijnen en rolgordijnen van dezelfde stof kunt laten maken? Als je dat doet terwijl je de stofdikte van het rolgordijn aanpast zodat het verduisterend is, dan heb je een stijlvolle match die rust geeft en privacy biedt! Voorbeelden daarvan kun je natuurlijk in onze experience center komen bekijken.

Afwerking van transparante paneelgordijnen

De afwerking van transparante paneelgordijnen is heel divers, net als bij de andere paneelgordijnen. Zo kun je dus altijd het gordijn creëren dat het beste past bij jouw interieur. Je kunt in de afwerking variëren met stoffen, kleuren en de latjes. Laat bijvoorbeeld latjes van hout of aluminium overdwars op de panelen bevestigen of combineer transparante stoffen met semi-transparante delen voor een stijlvol geheel. En heb je in dezelfde ruimte ramen die te klein zijn voor paneelgordijnen? Hang daar dan rolgordijnen voor van dezelfde stof.

Persoonlijk advies en uitstekende service

De mogelijkheden met paneelgordijnen zijn heel uitgebreid, en dat kan het kiezen weer lastig maken. Daarom helpen wij je. Met ervaren adviesbazen die precies weten wat mogelijk is en wat goed staat, ook in jouw interieur. Wil je daar ook advies in? Of zeker weten dat de paneelgordijnen vakkundig worden ingemeten, gemaakt en geïnstalleerd? Dan kom je naar Vloerenbaas in Veldhoven. We staan voor je klaar!

Kom langs in onze experience center