HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Transparante plisségordijnen voor jouw interieur, bij Vloerenbaas in Veldhoven

Transparante plisségordijnen filteren het licht heel subtiel. Met deze stijlvolle raamdecoratie heb je dus altijd een mooie lichtinval in jouw interieur. En wat jouw woonstijl ook is of hoe jouw inrichting er ook uit ziet, deze gordijnen kunnen gemaakt worden in elke gewenste kleur, stof en structuur. Of je nu een rustige basic tint wenst of juist liever een fel trendkleurtje voor het raam hangt. Benieuwd hoe de transparante plissés er in het echt uitzien? Kom dan langs in onze experience center in Veldhoven waar we een uitgebreide collectie voor je klaar hebben staan.

Gecombineerd met overgordijnen voor een goede akoestiek en fijne sfeer

Met transparante plisségordijnen krijgt elk interieur al een warme sfeer. En van het uitzicht kun je natuurlijk ongehinderd genieten omdat je gemakkelijk door de stof heen kunt kijken. Maar wil je ’s avonds toch wat meer privacy? Dan kun je ze ook combineren met bijpassende overgordijnen. Behalve dat die combinatie je natuurlijk de gewenste privacy geeft, geeft de combinatie van transparante plisségordijnen met overgordijnen de ruimte ook meer stijl, isoleert het warmte en zorgt voor een betere akoestiek.

Plooibreedtes in plissés

Transparante plisséstoffen zijn er in verschillende plooibreedtes. Zo kun je kiezen voor een smalle plooi van 20 mm die mooi staat bij ramen met een smalle glaslijst. Heb je juist een groter raam, dan is de bredere plooi heel geschikt. Deze stoere plooi van maar liefst 32 mm breed geeft een robuust effect en staat onder meer heel mooi in moderne en urban ruimtes. Zoek je een plisségordijn voor een draaikiepraam of serre? Dan is die smalle plooi een goede optie omdat die perfect past in de smalle glaslijst van dat soort ramen.

Extra coating

Ook de plisségordijnen hebben diverse stoffen die voorzien zijn van een extra coatinglaag. Zo hebben wij onder andere plisségordijnen met een weerkaatsende coating die licht en warmte optimaal weert en zijn er verschillende plisségordijnen die ook vlamvertragend zijn dankzij de coating.

Reiniging van transparante plisségordijnen

Transparante plisséstoffen zijn zo behandeld dat ze stofwerend zijn. Het alleen zo nu en dan schoonborstelen volstaat al. Vind je het toch eens nodig om ze te wassen? Check dan wel het wasvoorschrift. En bij een plisségordijn dat elektrisch bedienbaar is zorg je er natuurlijk voor dat het water niet bij de elektronica komt!

Eenvoudige montage

Ook de transparante plisségordijnen zijn beschikbaar met het handige EasyClick-systeem. Een frame waarmee we de plissés bij jou thuis tegen het kozijn kunnen bevestigen zonder te moeten boren of schroeven. Dit systeem is zeer veilig voor kinderen, leverbaar in verschillende RAL-kleuren en, heel belangrijk; het is mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerenbaas een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De adviesbazen informeren je hier graag over.

Transparante plisségordijnen bij Vloerenbaas in Veldhoven

Wil jij ook stijlvolle raamdecoratie en overweeg je de transparante plisségordijnen? Kom dan naar Vloerenbaas in Veldhoven. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies, veel voorbeelden in onze experience center ter inspiratie en natuurlijk een vakkundige service. En besluit je deze plisségordijnen aan te schaffen? Dan regelen wij de rest; van het nauwkeurig inmeten, het op maat laten maken en keurig monteren bij jou thuis.

Met EasyClick