HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante rolgordijnen

Transparante rolgordijnen

301

kleuren

Een transparant rolgordijn staat prachtig bij gordijnen.

Transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je aanraken!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerenbaas in Veldhoven. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met een transparant rolgordijn filter je licht op subtiele wijze. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Bezoek onze
experience center

Onze inlooptijden:

di t/m za: 10.00-18.00

Transparante rolgordijnen, voor zo’n zachte lichtinval

Transparante rolgordijnen zijn een functionele en betaalbare raamdecoratie die bovendien stijlvol te combineren zijn met overgordijnen. Een multifunctionele raambekleding dus waarmee je jouw interieur snel in de gewenste sfeer brengt! Wil je daar wel eens wat advies in? Dan geven wij je dat graag! Bezoek onze experience center in Veldhoven voor inspiratie, voorbeelden en persoonlijke service.

Rolgordijnen, esthetische afgewerkt

Bij rolgordijnen zijn er veel mogelijkheden in de afwerking. Zo kun je kiezen voor een mooie cassette maar ook voor zijgeleiding, bijvoorbeeld als je de rolgordijnen strak tegen een dakraam wilt laten hangen of geen kieren aan de zijkant wenst. Maar ook zijn onderlatten een optie; die functioneren als een verzwaringsprofiel waardoor het rolgordijn mooi strak blijft hangen. Overigens zijn de onderlatten ook gewoon heel mooi; laat je ze aan de rolgordijnen toevoegen dan geven ze jouw interieur extra allure. Je kunt hierin kiezen uit verschillende kleuren en vormen, zo zijn er onderlatten in wit, aluminium en ovaal gestoffeerd. Maar ook als design plat of strak in verschillende kleuren of met een houten afwerking. De voorbeelden hiervan zie je in onze experience center.

Combineer rolgordijnen met overgordijnen: meer privacy en een betere akoestiek

Heb je transparante rolgordijnen dan is een combinatie met overgordijnen een slimme én stijlvolle keuze. Het biedt meer privacy en zorgt voor een betere akoestiek. Rolgordijnen met overgordijnen brengen ook warmte en sfeer in het interieur. En kies je voor een afwijkende kleur of ander dessin dan ontstaat er een mooi contrast. Wil je liever wat meer rust rondom het raam? Kies dan voor een combinatie in raamdecoratie die bestaat uit bijpassende tinten. Wat jouw voorkeur ook heeft, met ons ruime assortiment aan stoffen, kleuren en dessins is het vinden van een mooie combi die past in jouw interieur geen enkel probleem!

Paneelgordijnen en rolgordijnen van dezelfde transparante stof?

Twijfel je of je paneelgordijnen of juist rolgordijnen voor de ramen wilt hangen? Of hebben paneelgordijnen jouw voorkeur maar is er ook een raam in de ruimte dat zo klein is dat daarin alleen een rolgordijn past? Dan kies je ze gewoon allebei en laat je ze van dezelfde transparante stof maken. Op die manier combineer je mooi twee producten in dezelfde ruimte terwijl je tegelijkertijd de raamdecoratie perfect afstemt op de mogelijkheden en maten van de ramen.

Op maat gemaakte transparante rolgordijnen

Vanzelfsprekend laten we de transparante rolgordijnen op maat maken helemaal volgens jouw wensen. Wil je ze elektrisch bedienbaar? Met een cassette of zijgeleiding? Het kan allemaal. Kom langs in onze experience center in Veldhoven en zie zelf wat er allemaal mogelijk is qua kleur, materiaal en afwerking bij rolgordijnen. En wil je daar meer over weten of wens je advies? Dan zijn wij er natuurlijk persoonlijk voor je. Met een vast team aan medewerkers regelen wij de raamdecoratie voor jouw huis.

Mooi in combinatie met gordijnen